Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon direkt csinálta? 24/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon direkt csinálta? 24/L

Figyelt kérdés
Megveszéltük egyik kollégámmal(25/F), hogy rendszeresen eljárunk futni, ma volt az első. Azt beszéltük, hogy tőlünk indulunk. Átjött utcaiba és itt öltözött át előttem úgy, hogy az alsógagyát is átcserélte. Mondtam neki, hogy ezt otthon is tudta volna, de ő azt mondta, hogy nem akar futós cuccban hazamenni. Mikor végeztünk a futással, hazaértünk én elmentem wc-re és csak akkor öltözött megint át, mikor kijöttem a mosdóból. Eléggé zavarba hozott ezzel és azon gonsolkoztam, hogy minden futás előtt és után ezt akarja? Vajon akar tőlem valamit? Nem néz ki rosszul, tetszik is oicit, de nem gondoltam úgy rá, de bevallom picit tetszett is a dolog, de ez a szitu elég fura. Vajon direkt csinálta?
2023. szept. 25. 19:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Izgii!!!

21L

2023. szept. 28. 18:57
 22/27 A kérdező kommentje:
Tegnap is voltunk futni, akkor nem cserélt át semmit, de én atöltöztem előtte feherneműig, nagyon nézett, de nem mondott semmit. Szerintem nem akar semmit, csak nem szegyenlos
2023. szept. 30. 09:59
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha tetszika pasi akkor kezdeményezz te! Pl ki-, vagy bekapcsolhatná a melltartódat átöltözésnél!
2023. szept. 30. 10:11
 24/27 A kérdező kommentje:
Igen tetszik, jokepu es eleg sportos teste van
2023. szept. 30. 10:12
 25/27 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá! Majd írd meg, hogy mi lett!
2023. szept. 30. 10:26
 26/27 Furfangos Frigyes ***** válasza:
Drukkolok Neked!
2023. szept. 30. 15:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Na volt közös futás még? Mi történt?
2023. okt. 3. 22:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!