Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők,ha 1 napra lehetne melyiket választanád?
Figyelt kérdés
1.prosti
2.masszőrlany
3.domina
4.takaritónő
5.tanár
2023. szept. 25. 18:09
1/9 anonim 

válasza:

Tanár; egy ideig szemeztem a szakmával, de aztán más karrierek sokkal jobban tetszettek, így lemondtam róla, viszont azért kipróbálnám egy napra (mondjuk, inkább egy hétre), hogy milyen.
4/9 anonim 

válasza:

3. domina. Egy nap alatt megkeresnék egy hónapra elég pénzt és csak annyit kéne csinálnom hogy kitakaríttatom a lakásomat férfiakkal. Undorító dolgot nem csinálnék, dominaként én dönthetém el, szex persze nulla.
Priviket nem kérek, mivel amúgy semmi közöm a témához, nem is lennék jó domina, ahogy a leírásomból is látszik. De ha mindeképp ez 5 közül kéne választanom , miért ne?
6/9 anonim 

válasza:

Sok feltétellel de 1 est. Ha én választhatnám meg kit, luxus körülmények között
7/9 anonim 

válasza:

1. De csak mert azzal jó sokat kereshetnél 1 nap alatt is. Persze nekem is lenne ehhez jópár feltételem, nem csak úgy akárki, akármit
9/9 anonim 

válasza:

Playboy nyuszik is luxusba laktak aztan fel voltak haborodva hogy 18 evesen 80 eves oregembert kell szopkodniuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!