Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van velem ez szex után?
Kérlek titeket most hanyagoljuk a gúnyolódást tényleg csak tanácsot szeretnék kérni.
Szóval szex után vagy maszturbálás után is sokszor elkezd görcsölni a hasam és rám jön a "nagydolog"...
Van, hogy csak az inger de van, hogy tényleg mennem kell a mosdóba utána.
Rendes hüvelyi szexről beszélek és egyszerűen nem tudom mi okozhatja a görcsöt és ezt a fajta ingert.
Lehet butaság de forduljak vele orvoshoz ha nem múlik? Én magam is tudom ez nem igazán normális de ilyesmivel nem szívesen szaladok egyből dokihoz.

1
Értelek de nagyon kellemetlen érzés szex közben erre koncentrálni és nem a szexre, a görcsök pedig néha nagyon kellemetlenek tudnak lenni.

Nagy általánoságban, mivel a női orgazmus egy véletlenszerűen kialakuló dolog, ezért ez is benne van, hogy neked így alakult ki az idegrendszered, hogy görcseid, egyébb kényelmetlenségeid vannak. Mert egyébbként a női orgazmus egy szükségtelen véletlen mellékfunció, ezért mindenkinél ugy sikerül ahogy sikerül.
Persze érdemes volna szakembert megkérdezni, mert nem kizárt hogy tud valamit ajánlani, vagy tudnak rajtad valamit alakitani, hogy jobb legyen.

Ha jól kezeled, nem gond ez, vélhetően teljesen rendben van az orgazmusod, azért dolgoz meg ennyire 😊.
Azt tudom javasolni, szex előtt egy órával masztizz és élesben már nem lesz baj.
Írtam, hogy nem csak szexnél maszturbálásnál is ez van.
Tehát ha előtte maszturbálok semmi értelme. Hasi görcseim akkor is vannak.

Voltam nőgyógyásznál azóta semmit nem talált.
De a problémám még fent áll azóta is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!