Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szakításos módszer? Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításos módszer? Mennyire ajánlatos?

Figyelt kérdés

Egyszer egy csaj mesélte, hogy menstruáció előtti utolsó hétben mindig óvszer nélkül szexelnek megszakításosan, mert akkor az előváladék nem tesz semmit. Mennyire igaz? Merjem kipróbálni a barátnőmmel vagy sem?

Nem szeretném ha fogamzásgátlót szedne, mert tele van hormonnal. Viszont néha szeretnénk elhagyni az óvszert.

(Számomra a biztonság az első, ez csak egy ártatlan kérdés amit kíváncsiságból szeretnék feltenni. Ha tényleg nem tanácsos akkor természetesen nem fogjuk megtenni)

2023. szept. 24. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem gond, ha véletlen becsúszik a gyerek, akkor lehet ilyennekkel hazárdírozni.

Egybéként meg ne legyetek hülyék, egy gyerek az örökre szól, nem lehet kikapcsolni, meg elrakni.

2023. szept. 24. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
NE!
2023. szept. 24. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Kb 20 évig szexeltem megszakítással 4 nővel és mikor nem volt állandó partnerem, akkor alkalmiakkal is így. Ez több ezer aktus. Két terhesség lett. Terhes lett egy barátnőm aki tablettával védekezett, illetve szakadt el óvszer is ismét mással. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy ne, de szerintem a megfelelő napokon néha-néha belefér, ha fegyelmezett vagy, akkor nagyon-nagyon kicsi az esély a terhességre. Nem nulla az igaz, de nulla csak akkor van, ha nincs szex vagy legalább behatolás.
2023. szept. 24. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szakításos módszer? Ebből azt hittem, otthagyod a baratnődet, ami biztonságos módszer lenne egyébként.

A baba után tök jó támogatások vannak.

2023. szept. 24. 20:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A módszer óriási hátránya hogy időgép kell ahhoz hogy még tudd mondani mikor lesz menstruáció.

Az ovilaciot viszont lehet detektálni, de az a 9. és 21. nap között még egészséges csajoknál is bármikor lehet. Szóval nem biztos hogy -28 napos ciklusidőt feltételezve- a 14. napon van. Ez a legfőbb hátulütője, ha CSAK NAPTÁRAT használsz és pl. hőmérőt nem

2023. szept. 24. 20:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem megbízható, bármikor megeshet egy spontán peteérés. Vannak napok amikor termékenyebb egy nő, de a többi napon se 100%-ig nem az.
2023. szept. 24. 22:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Vezet naptárat a barátnőm, és ott meg is vannak jelölve azok a napok amikor esélyesebb a terhességre, és még az a nap is meg van jelölve amikor a legnagyobb esélye van teherbe esni. Természetesen a következő menstruációja előtti 1-2 napon probálkoznánk ezzel a módszerrel.
2023. szept. 24. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A naptár módszer baromság. Én simàn terhes lettem úgy, hogy menstruàció előtt pár nappal nem vette ki időbe a férjem
2023. szept. 24. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Sorrendben a nem kívánt terhességek listája:

- megszakításos;

- naptár-módszer;

- elszakadó gumi;

- nem jól megválasztott / nem felszívódó hormonális készítmény.

A megszakításos is és a naptár módszer is teljes lutri, attól nem lesz sokkal biztonságosabb ha kombinálod a két nagy semmit. Van aki évekig megússza, másnak meg pár alkalom után befigyel a baba. Akkor csináljátok ha nálatok ez utóbbi nem jelentene gondot.

2023. szept. 24. 23:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Anno exemmel így toltuk :D hát merész dolog volt de nem lett baba hála égnek :D viszont 1-2x majdnem jártam úgy mint a megfagyott sör. Nem vettem ki időben :D épp hogy de úgy sem lett semmi. Szóval vagy magtalan vagyok vagy vele volt baj de ez már sosem derül ki :D
2023. szept. 28. 13:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!