Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kutyapózban "punipukizok" az azt jelenti, hogy tág vagyok vagy ez mindenkivel megtörténik?
Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 16:30
1/7 anonim 

válasza:

Mindenkivel megtörténik nyugi és nem szégyen.
2/7 anonim 

válasza:

Asszony is pukizik ha kiveszem kutyapozva és vissza rakom ki szóritom a levegőt aztán puki ez full természetes.
21f
5/7 anonim 

válasza:

Minden puni "pukizik" mikor ki-be mozog benne a dákó, szóval nyugi, nem kell szégyelned magad emiatt!
Mi pasik imádjuk azt a hangot és tudjuk hogy azért van mert ilyen a fizika...
Mi a csajommal jót nevetünk rajta és engem kimondottan beindít. Meg az is ha cuppog.
6/7 anonim 

válasza:

mikor nekem csinálta elsőnek csajom azt hittem fingott aztán mondta hogy ez nem onnan jött , visitottunk rajta egyet XDD szóval ja egyáltalán nem gáz
7/7 anonim 

válasza:

Mi is csak nevetünk ezen a feleségemmel - szándékosan már - és igen ez teljesen természetes.
Nem hiszem, hogy rág lennél ez miatt. Vagyis, ez nem a mércéje ennek a tapasztalatim szerint soha.
26/ffi
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!