Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosztata masszázsál kinek mennyi idő kell elélvezéshez farok verés nélkül?

Ha jól csinálja a barátnőm akkor egy 10 perc is elég és folyok.
F/24

Első alkalommal kb 1 óra volt. Sokadik próbálkozásra sikerült persze. Utána ahogy kezdtem ráérezni, mostmár 20-30 perc kell hozzá csak. De még mindig van hogy nem sikerül. Kell hozzá egy bizonyos hangulat, nyugalom, hogy el tudjak lazulni, és az se mindegy hogy előtte milyen régen volt orgazmusom.
Nővel még nem sikerült soha, pedig próbáltam már fizetős erotikus masszázson és a barátnőmmel is. Ha ott van egy nő, tulságosan felizgulok és csak a farkammal tudok foglalkozni, gondolni olyankor.
Ahhoz hogy prosztata orgazmusom kell, olyan szinten kell ellazulnom h a farkam is félig-meddig lankadt állapotban van. Amikor a barátnőm csinálta, megpróbáltam így ellazulni de akárhányszor lankadni kezdtem ez megzavart és emiatt nem sikerült a prosztata orgazmus.
Persze attól még fantasztikus orgazmust lehet átélni de tény h a sima, farok érintés nélküli prosztata orgazmus olyan érzés amihez semmi nem fogható.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!