Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak szexuális álmaim egy 12 éves lánnyal? Nem vagyok pedofil, nem is vonzanak a fiatalabb lányok, és csak egy konkrét lánnyal álmodok.
Figyelt kérdés
Ezzel a lánnyal, az életkorát nem tudva elég közel kerültünk, de behatolás nem történt. Mire a szex is megtörtént volna megtudtam az életkorát, és így rögtön vége lett. Most meg az akkori lánnyal vannak szexuális álmaim. Ennek sok-sok éve. Beteg lennék, vagy mi?#Pedofília?
2023. szept. 24. 14:18
1/9 anonim 

válasza:

A pedofilia értelmeben a 12 éves már nem gyerek, nemi szervei már serdülnek, mensizik. Az pedofil, aki szó szerint gyerekre izgul, 10 év alattira. 12 éves néha már olyan bögyös, hogy az a hibbant, akinek nem áll fel rá. Más kérdés, hogy tisztességes srác nem visz bele rosszba 18 alattit, de felettit sem. De hazasodni már szabad 16 évesen is, tehát az se pedofilia.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem is gyereknek nézett ki, és a puncija határozottan nem volt gyerek, de amikor kiderült vége is lett. Valamiért most kezdtem szexuális izgalmat érezni az akkori lányra.
2023. szept. 24. 14:39
4/9 A kérdező kommentje:
21 voltam akkor, most jóval idősebb.
2023. szept. 24. 17:08
5/9 anonim 

válasza:

És ha pedofil lennél az se lenne baj, a száz féle szexuális érzésből egy, semmi jelentősége. Egy 12 éves iránt amugy is, teljesen normális a szexuális vágy.
6/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, én nem érzem normálisnak.
2023. szept. 25. 12:21
7/9 anonim 

válasza:

Azért nem érzed normálisnak, mert ezt a hülyeséget tanítják, és várják el az emberektől. Az hogy a fiatalok, gyerekek iránt nem lehet vonzalmat érezni az csak a társadalom által kitalált, abszolut irracionális, mesterséges hisztéria, mint a boszorkányok, istenkáromlok üldözése a középkorban. A szerepe is ugyan az, hisztériával, félelemmel, gyűlőlettel irányítani a tömegeket.
Miközben valójában az embereknek az első vonzalmaik, pont hogy gyerekek iránt alakulnak ki gyerekkorukban, tehát elkerűlhetetlen és még természetesebb, mint a kesőbbiekben kialakuló egyébb vonzalmak.
8/9 gabor49 

válasza:

ez teljesen normalis én is igy vagyok
9/9 anonim 

válasza:

Nincs ezzel semmi gond!
Bár, egy jó partit buktál!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!