Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak szexuális álmaim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak szexuális álmaim egy 12 éves lánnyal? Nem vagyok pedofil, nem is vonzanak a fiatalabb lányok, és csak egy konkrét lánnyal álmodok.

Figyelt kérdés
Ezzel a lánnyal, az életkorát nem tudva elég közel kerültünk, de behatolás nem történt. Mire a szex is megtörtént volna megtudtam az életkorát, és így rögtön vége lett. Most meg az akkori lánnyal vannak szexuális álmaim. Ennek sok-sok éve. Beteg lennék, vagy mi?

#Pedofília?
2023. szept. 24. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
A pedofilia értelmeben a 12 éves már nem gyerek, nemi szervei már serdülnek, mensizik. Az pedofil, aki szó szerint gyerekre izgul, 10 év alattira. 12 éves néha már olyan bögyös, hogy az a hibbant, akinek nem áll fel rá. Más kérdés, hogy tisztességes srác nem visz bele rosszba 18 alattit, de felettit sem. De hazasodni már szabad 16 évesen is, tehát az se pedofilia.
2023. szept. 24. 14:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem is gyereknek nézett ki, és a puncija határozottan nem volt gyerek, de amikor kiderült vége is lett. Valamiért most kezdtem szexuális izgalmat érezni az akkori lányra.
2023. szept. 24. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy?
2023. szept. 24. 15:33
 4/9 A kérdező kommentje:
21 voltam akkor, most jóval idősebb.
2023. szept. 24. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
És ha pedofil lennél az se lenne baj, a száz féle szexuális érzésből egy, semmi jelentősége. Egy 12 éves iránt amugy is, teljesen normális a szexuális vágy.
2023. szept. 25. 02:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, én nem érzem normálisnak.
2023. szept. 25. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

Azért nem érzed normálisnak, mert ezt a hülyeséget tanítják, és várják el az emberektől. Az hogy a fiatalok, gyerekek iránt nem lehet vonzalmat érezni az csak a társadalom által kitalált, abszolut irracionális, mesterséges hisztéria, mint a boszorkányok, istenkáromlok üldözése a középkorban. A szerepe is ugyan az, hisztériával, félelemmel, gyűlőlettel irányítani a tömegeket.

Miközben valójában az embereknek az első vonzalmaik, pont hogy gyerekek iránt alakulnak ki gyerekkorukban, tehát elkerűlhetetlen és még természetesebb, mint a kesőbbiekben kialakuló egyébb vonzalmak.

2023. szept. 26. 06:06
 8/9 gabor49 ***** válasza:
ez teljesen normalis én is igy vagyok
2023. nov. 8. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond!

Bár, egy jó partit buktál!

2023. nov. 9. 05:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!