Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelők, voltatok már ketrecbe zárva? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
Esetleg ha van e témában jártas Domina az is irhat.2023. szept. 24. 11:49
1/5 anonim 

válasza:

Nem, mivel a domináns oldal izgat és ez inkább BD kategória, engem a DS izgat főleg.
F
2/5 anonim 

válasza:

Egy 70*70*95 cm méretű ketrecben voltam alkalmanként 2-3 órát. Nagyon örültem amikor a BDSM stúdió beszerezte ezt a ketrecet és nagyon vártam, hogy ide bezárjanak. Tényleg szűk, de nagyon izgalmas ide bezárva lenni. Ráadásul kéz és láb bilincsben, csuklyával a fejemben zártak be ide. [link]
A ketrecben elgondolkoztam azon, hogy mi lesz, ha benne felejt a domina és csak reggel enged ki, de szerencsére ez nem következett be. Ez a gondolat nagyon félelmetes volt, de túlment volna a megbeszélt határokon.
3/5 anonim 

válasza:

Egy fizetős domina úrnőnél voltam párszor, és néha bezárt a ketrecbe, ami a studioban volt. Csak kb 15 percet voltam benne, az első pár perc izgató, de utána elkezd kényelmetlenné válni. Nem egy ilyen gagyi internetről rendelt ketrec volt, hanem profi iparosmunka, szóval az első pár perc után, elég nyilvánvalóvá vált hogy innen nincs szabadulás ha a domina úgy dönt hogy nem enged ki. Amikor az úrnő kiment pár percre a szobából, éreztem is egy enyhe adrenalin rusht emiatt. Persze ugyanezt éreztem amikor kikötözve stb., ott hagyott pár percekre. Azóta is kiváncsi vagyok milyen lehet éjszakára, vagy akár napokra bezárva lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!