Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Láttak meg már valakit masztiz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttak meg már valakit masztizás közben?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, amikor rányitnak valakire, hanem bármilyen más helyzetre. (pl. az ablakból)

Engem még a szomszéd látott meg. Érdekes szitu volt.

18F

2023. szept. 23. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A szomszed csaj elvált .Régóta senkije nem volt!Sokat írtam chat Facebook és mindig vissza utasított mert ha kiderül költözhet !Felt de adta volna .mikor tudta hogy két nap egyedül rám irt.Hátul közös rész kerítés ott tal!abba belement hogy egymás előtt !
2023. szept. 25. 23:12
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Keresztanyu,előtte besz anyamek h s férje impotens és volt nekik nyári konyha!mentem át valamit elkérni és a zuhanyzó alatt csin
2023. szept. 26. 00:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen igen,44N
2023. szept. 28. 05:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
igen, pontosan az ablakon át, ahogy írtad ...
2023. szept. 28. 08:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a szembenlakó nőt láttam és nem véletlenül.
2023. szept. 28. 11:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!