Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégista fiúk, volt hogy ketten közösen zuhanyoztatok egy fülkében?
Nálunk valamiért nagyon kevés zuhanyzó van.
19f

Középiskolai kollégiumban anno nálunk volt ilyen. Este 10-kor zárták be a zuhanyzót, és mivel még vagy 6 másik ember akart zuhanyozni, volt olyan srác, aki beengedett maga mellé.
Ezt persze nem mindenki vállalta be. Ha volt máshol szabad hely, inkább egyedül zuhanyoztam én is, de ha nem, hát beálltam a másik srác mellé.
Nem volt ebben semmi meleg dolog. Egy normális zuhanyzás és ennyi. Nem mostuk meg egymás hátat meg ilyenek. Nyilván meztelenül elég közel voltunk egymáshoz a zuhanykabinban, de kollégista srácok között ez nem szokatlan.
25f

Kolis voltam középsuliba. Ha este késésbe voltunk a haverommal néha 1 zuhany alá mentünk be. Nem nagyon zavart minket. Bár az azért cinkes volt amikor jó párszor a másikhoz kellett simulni. Nálunk a koliba ilyen fülkés zuhany volt, min a wc, 1 ember és akkor pont beáll. Nahát nekünk 2nek mindene összeért ott. De sokszor kellett ezt csinálni.
F/24
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!