Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek is nagyon szenvedős,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek is nagyon szenvedős, ha lent megütitek?

Figyelt kérdés
Leginkább mihez hasonlítható fájdalom?

2023. szept. 22. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer kislányként nagyon rosszul estem le valahonnan és nem tudom hogy, de a sarkam a lábam közé került. Hát ráestem puncival a lábamra. Nagyon fájt. Mihez hasonlítható? Mintha puncival ráesnél a sarkadra. Egyszerre csíp, fáj, és egy jó idei érzed az a tárgyat ami az ütest adta. Ez nyilván függ az ütés erősségétől.

De ez olyan kérdés mint a melyik fájdalmasabb a tököm rúgás vagy a szülés,vagy akár a menstruáció. A nők nem tudják megérteni mennyire fáj a tökönrúgás, a férfiak pedig azt hogy mennyire fájdalmas a szülés meg a havibaj.

2023. szept. 22. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Egy exem mesélte, hogy bizony komoly fájdalommal jár az.
2023. szept. 22. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Haverom golyóstoll ülltt bele a népbiciklibe.. férfi bicó . Lila lett
2023. szept. 22. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Igen, nagyon fáj. Nem csak sima fájdalom, mint amikor valami más testrészedet megütöd, hanem közben furán "csíp", mint amikor becsípődik egy ideg, és ez az éles fájdalom egészen a hasad közepéig felmegy, az egész alhasad fáj, és közben levegőt is alig tudsz venni pár másodpercig. Nem hasonlít semmihez, legalábbis én még semmi más hasonlót nem tapasztaltam. :D
2023. szept. 22. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Akik privátban kérdezgetik, hogy "hogy ütöttem meg a puncim", azoknak üzenem, hogy kislány koromban, amikor mászókáztam, párszor előfordult, hogy megcsúsztam és ráestem a vasra. Részletezzem még, vagy sikerült kellően kielégülnie az összes gyakoris pedofil, perverz incelnek?
2023. szept. 23. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Igen, fáj az is, de közel sincs a férfiakéhoz.
2023. szept. 23. 18:46
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk érdekelne 6.-os hogy ezt honnan tudod? Hiszen ha nő vagy még biztos nem rúgtak tökön, ha meg férfi vagy biztos nem ütötted be a puncid. Szóval honnan van összehasonlítási alapod?
2023. szept. 23. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

✨️Biológia✨️

Ha megnézed, hogy anatómiailag hogy van felépítve a két nem, rájössz.

Meg azért lehet látni általában az embereken, hogy mi mennyire fáj nekik. Én férfi vagyok, de te meg gondolom nő, mert ha rúgtak volna tökön, neked se lenne kérdés...

2023. szept. 23. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor elmentem az ibike fesztiválra, akkor a nagybátyám férfi üléses bicilkijét kértem kölcsön, és azzal tekertem végig a városon. Másnap belilult ah egész seggem, nemiszervem is. De konkrétan lila volt. Volt egy olyan eset is amikor felborultqm a vasszékkel és megütöttem a combom közti részt. Egyszer meg tesiórán ráestem a gerendára. Úgyhogy igen tud fájni nekünk is
2024. júl. 9. 16:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!