Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szoktátok csak úgy spontán fogdosni a melleitek?
Figyelt kérdés
Miért, mi a jó benne?2023. szept. 22. 18:00
1/11 anonim 

válasza:

Van, aki csinálja, szorongásos tünet.
Nincs benne jó.
4/11 anonim 

válasza:

Szoktam otthon, mikor melltartó nélkül vagyok. Tök jó érzés fogdosni. Szerintem ugyanazért jó, mint amikor egy férfi fogdossa. Mert nincs mégegy olyan testrész. Kellemesen gömbölyű, kemény, mégis puha. Jó gyömöszkölni. Ilyenkor nem szexuális izgatás a cél.
5/11 anonim 

válasza:

#4: hogy érted azt, hogy kemény, mégis puha?
6/11 anonim 

válasza:

Szeretem en is fogdosni, jo erzes. Miota nincs barstom azota tobbet masszirozom.
7/11 anonim 

válasza:

Ha kiveszem a melltartóból, megemelgetem, megfogdosom. Tud alatt néha simogatom, de akkor az amolyan előjáték masztihoz. Maszti közben pedig rendszeresen izgatom a melleimet. Illetve havonta egyszer alaposan átgyömöszkélem, nehogy legyen valami csomó benne.... 34N
8/11 anonim 

válasza:

Egészségügyi celből szoktam, de amikor otthon egyedül vagyok, akkor izgatni is szoktam, amikor masztizni támad kedvem.
9/11 anonim 

válasza:

Egyedül nem szoktam, de mostanában ha a párom ott van, akkor igen. Néha jól esik átmozgatni, mint egy begyöpösödött izmot :D
10/11 anonim 

válasza:

Bár én kényeztethetnék már szingli pasiként cicit,bimbót,ha esetleg nagyobb,akár lógósabb,de kizárólag természetesek legyenek!
BOCSÁNAT,HOGY PASIKÉNT HOZZÁSZÓLTAM!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!