Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső nektek mennyire számít?

Hasonlóan gondolom. Egy jól működő kapcsolatban kell a vonzalom és a jó szex. Ezek nélkül nem lesz jól működő vagy tartós. Viszont szerintem nem lehet így kategorizálva ezt odadobni, hogy melyik hány százalékban fontos..
A megfelelő szimpatikus hozzád illő belső 100%-ban fontos, hogy boldogok legyetek, de ez az egész nem.fog sokat érni, ha nincs vonzalom és nem kívánod a másikat.

Nekem voltak elég duci partnereim, barátnőm is, meg volt jóval vékonyabb is.
Nem mondom, hogy nem számít, de külsőben még mindig jobban engedékeny vagyok, mint belsőben.
F

#5:
Gondolom arra gondoltál, ha nem annyira vonzódom.
Igen az esélyes, ha csak egy hajszál híja, hogy összegyere vele, akkor nem biztos, hogy tartós lesz, mert kapcsolat alatt lehet erősíteni és gyengíteni az érzelmeket.

A legtöbb embernek nagyon fontos a külső. Mert érzi, hogy válogathat ez alapján.
Nekem másodlagos. Persze, számít, de ha kimegyek az utcára, akkor azért a nők felére azt mondom, hogyha passzolunk, lennék kapcsolatban. Volt olyan, akit elsőre nem találtam különösebben vonzónak, de a személyisége megfogott. A szex és a vonzalom utána jött.

Mivel legelőször a külsőt látja az ember, úgy gondolom fontos.
Ha egy lány ápolatlan, kócos a haja, ódivatú ruhákat hord, akkor nem áll meg a szemem rajta.
Az egyetemi szaktársaimmal pont ez a helyzet, hogy egyikük sem ad magára még annyit sem, hogy megfésülködjenek. A ruha stílusuk is (nekem legalábbis) elég furcsa. Egyikük fiúsra vágatja a haját, a másik horgolt hajpántot hord, a harmadik meg az otthoni elnyűtt melegítőjében jön be előadásra. És van ebben valami, mert két év alatt senki nem jött össze senkivel sem a csoportból.
Persze egy csinos csajról is kiderülhet hogy a belső tulajdonságai nincsenek rendben és egy kevésbé csinos lánynak is lehet aranyból a szíve, de hiába, ha nem vonzódik hozzá a másik fél.
Összességében fontosnak érzem a külsőt, de persze nem ez határoz meg egy embert.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!