Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja majd a nőket,hogy nincs fitymám?
18 éves zsidó fiú vagyok
Még sose volt igazi párkapcsolatom,sose szexeltem.
Kicsit feszengek emiatt,hogy az én péniszém nem olyan,mint amihez a legtöbb nő hozzászokott.

Ne stresszelj ezen, engedd el. Ha valakivel eljutsz odáig, hidd el, nem az fogja érdekelni, hogy körül vagy-e metélve vagy sem.
Mellesleg -szerintem- sokkal jobban néz úgy ki, higiénikusabb.
Páromnak is ilyen, imádom.
26N

Tök fölöslegesen görcsölsz emiatt! Hidd el, nem te vagy az egyetlen srác a világon, akinek körül van metélve a cerkája, vagyunk még pár száz millióan...! (mindegy most hogy vallási- vagy egyéb okból)
Egy olyan lánynak aki szeret, teljesen mindegy lesz, hogy éppenséggel metélt vagy nem metélt a péniszed!
Sőt, azt kell mondjam, sok csajnak kimondottan tetszik ha fedetlen a makk! Amelyiknek még nem volt dolga előtte ilyennel, csak bőrössel, eleinte elképzelhető hogy kicsit bénázni fog vele "kézimunka" közben (huzigatná rajta azt ami nincsen), de ha megmutatod neki hogy csinálja hogy jó legyen, hamar bele fog tanulni! A lányok szeretnek vele játszani, újat kipróbálni! Szopásnál vagy közösülés közben pedig nincs lényegi különbség!
Szóval nem kell paráznod...!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!