Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ismerkedés, amikor az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés, amikor az egyik fél transznemű?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy vannak-e/voltak-e itt olyan kapcsolatok, ahol az egyik, vagy akár mindkét fél transznemű. Hogy ismerkedtetek meg? Hosszú-, vagy alkalmi? Ha hosszútávú, akkor környezet tud-e róla? Nyitottak-e rá? Elfogadják? Vagy fel sem merült, hogy közeli ismerősök akár csak együtt lássanak?

Ha alkalmi kapcsolat, akkor hogyan vettétek fel egymással a kapcsolatot? Appon, webhelyen, facebookon, instagram? Volt-e olyan alkalmi transzneművel, ami annyira jó volt, hogy egyéjszakánál többször találkoztatok, vagy csak ment mindenki az útjára, miután megtörtént?

Esetleg ez csak mítosz és az ország összes transzneműje fent van rosszlányok és társain és viszont látásra?

2023. szept. 21. 10:09
 1/1 sztojtund20 válasza:

Szia!

Nekem az egyik barátomnak a barátnője transz.

Már én is fel tettem ezt a kérdést neki, hogy nem fura e?

(Tudod kell egy kapcsolat ahoz hogy ilyen kérdést fel tegyél bárkinek)

Azt a választ kaptam, hogy elsőnek magát kellet helyre tennie olyan érzés volt neki mintha meleg lenne, de nem volt az nem meleg hanem bixex.

Öm és instan ismerkedtek meg. Mem tudom ki elégítő volt e vagy sem. A sex másabb mint egy igazi nővel😅 ha ezt is tudni akkarod tudod műtét során ,,nemet cserel" ugy mond fura ezt le írni, de még is igy van. Nem fogja egy férfi vissza kapni azt az érzést mint egy nővel kapott.

2023. okt. 3. 13:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!