Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek mi a jobb érzès? Ha a nő magától szop, vagy szopatni szerettek inkàbb? Miért? N
Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 09:35
1/15 anonim 

válasza:

Mindkettő. Először hagyom, hogy csinálja magától, de ha bejön neki, akkor mehet a durvább szopatás is.
2/15 anonim 

válasza:

En nem szeretem a szopast annyira, mert nem eleg intenziv, de ha en iranyithatok akkor azt altalaban elvezem:D szoval en jobban szeretek szopatni, de megertem, ha a lanynak ez kenyelmetlen.
4/15 anonim 

válasza:

Mivel mind kettő más és más érzést nyújt ezért mind kettőt szeretem, de azért szoptani jobban szeretek.
5/15 anonim 

válasza:

Engem jobban felizgat ha szopatok.
Elég nagy és vastag és élvezem ha kicsit szenved😉
6/15 anonim 

válasza:

Nem annyira szeretem a szopást, mert traumám van ezzel kapcsolatban, de ha már lenne, akkor inkább ő csinálja, hogy nehogy miattam lesz rossz élménye, hogy túl melyre megy vagy akármi.
7/15 anonim 

válasza:

Attól függ, ha valami kis alázni való ribi akkor kemény szopatom, úgysincs beleszólása. Ha valami kis cuki kiscsaj azzal finomabban bánok.
8/15 anonim 

válasza:

mind a kettőt szeretem, és örülök, ha lány is.
domináns vagyok az ágyban
45/F
9/15 anonim 

válasza:

Nekem az, ha szop...de csak ha nekem is jól esik.
10/15 anonim 

válasza:

Helyzet függő. Mindkettőt szeretem attól függően hogy lágyan szeretkezünk vagy felindulva egymásnak esve dugunk.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!