Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz így lebukni nagymamám előtt maszti közben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy nemrég költöztem ideiglenesen nagymamámhoz, mert abban a városban fogok továbbtanulni, ahol ő is él. Sajnos jelenleg nincs barátnőm és emiatt csak a maszti marad. Nagymamámról tudni kell, hogy elég korán fekvős, emiatt azt hittem, hogy már alszik és nyugodtan csinálhatom, amikor is hirtelen rámnyitott, mert kérdezni akart valamit. Sajnos mivel teljesen meztelen voltam gyorsan még csak el sem tudtam tenni, pedig még kopogott is előtte. Ráadásul az ő egyik arcápoló krémjét használtam sikosítónak, amit valószínűleg észre is vett, mert elég látványos helyen hagytam elől. Miután benyitott és meglátta, hogy mit csinálok egyből bocsánatot kért és zavartan kiment, de féleg, hogy majd meg fog szólni, amiért az ő házában csináltam. Bocsánatot kellene kérnem tőle, vagy hogyan reagáljak majd holnap reggel, ha találkozunk?
Vegyél saját krémet, a mama meg valszeg ezek után megtanul kopogni
2023. szept. 19. 22:16
2/11 anonim válasza:
Nem kell, a nagymamád is látott már ilyet. Megesik az ilyesmi, nem kell felhozni. Majd elfelejtitek.
2023. szept. 19. 22:28
3/11 mantis religiosa válasza:
#1! A mama kopogtatott.
Holnap lepd meg egy márkásabb arckrémnel, ahelyett amit használtál, mert Ő már úgysem fogja. Add át Neki, és ennyi. Szerintem egy jót nevet majd, és el lesz felejtve a dolog.
2023. szept. 19. 22:58
4/11 anonim válasza:
3#
A kopogás azt jelenti, hogy kopogsz aztán megvárod a választ. Ha azt a választ kapod, hogy bemehetsz akkor bemész, ha nem akkor nem. A kopogsz és azzal a lendülettel ki is vagod az ajtót az ugyanolyan echte bunkóság mint kopogás nélkül bemenni
2023. szept. 19. 23:01
5/11 anonim válasza:
Gyerekek, kulcs! Ha nincs kulcs, legalább tolj elé egy rohadt széket az ajtónak. Nem is tudom, hogy lehet az effélét nyugodtan űzni záratlan ajtó mögött. Az ördög sosem alszik.
Attól hogy valaki kopog, még ha azt mondod, nem szabad, akkor is simán benyithat, hogy félrehallotta. Mondom még egyszer: be kell zárni az ajtót.
2023. szept. 19. 23:20
6/11 anonim válasza:
Nagymamád több genreáción is látott már ilyet, hidd el. (Saját korosztálya, a gyerekei, meg most téged). Nem nagy dolog, tudja mi az. Nem fogja felhozni. (Én csak nagyanyám előtt buktam le, igaz, többször is, semmi nem volt utána.)
2023. szept. 19. 23:22
7/11 anonim válasza:
Amúgy meg kb 500 forint egy rigli az ajtóra
2023. szept. 19. 23:27
8/11 anonim válasza:
Az ilyen dolgokat csak hagyni kell elszallni. Se a mama, se te nem fogtok róla beszelni. Holnap reggel le ész, és köszöntök egymásnak mint ha mi se történt volna. Mama is tudja, hogy ez természetes dolog, és ő se akar róla beszélni. Igazából a krémmel se foglalkozz. Nem kell újat venni, azzal megint csak felhozod a hangsúlyt erre a dologra. Tedd vissza, ahonnan elvetted, majd a mama eldonti kidobja vagy használja tovább. Van rá valója neki kb. Te meg legközelebb ne lopd el a krémet, hanem vegyél magadnak, legalabb egy saját bhaszott kezkremet :D
2023. szept. 19. 23:34
9/11 anonim válasza:
Teljesen jól reagálta le a helyzetet. Valószínűleg nincs okod aggódni. És szóba hozni sem érdemes.
2023. szept. 20. 18:21
10/11 anonim válasza:
Úgy kell csinálni mintha semmi nem történt volna. Biztosan látott már karón varjút.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!