Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van aki szereti a kaki szexet?
Figyelt kérdés
Legutóbb találkoztam ezzel a jelenséggel és érdekel hogy van e egyátalán valaki aki szokta vagy élvezi. Nem akarom kipróbálni, csak kíváncsiságból kérdem (18/F)2023. szept. 19. 19:41
11/21 anonim 

válasza:

szerintem ahogy pár pasi ugy pár nő is szereti csak a nők nem igazán szokták hangoztatni a fétisüket
12/21 gabor49 

válasza:

hat sajna szerintem kevés az olyan lány már regota keresek csajt aki szereti
14/21 anonim 

válasza:

Szeretem,de nem kell vele túlzásba esni l.
16/21 anonim 

válasza:

Sok nő van aki szereti..
Csak nem Minden férfi tudja Hogy kell jól csinálni a nőnek
43 F
17/21 anonim 

válasza:

Én csak a hasmenéses valtozatot szeretem, ezért gyakran van vacsira tej és paradicsom. Jó a beöntés utáni is.
18/21 anonim 

válasza:

Én szeretem, de csak akkor, ha én vagyok az, aki kakil. Fordítva nem jön be.
19/21 anonim 

válasza:

Le lehet pontozni, be lehet szólogatni, nem érdekel.
Én imádom kapni és az minden vágyam, hogy egy olyan nőt találjak, akinek fétise adni. Azaz imádja ha adhatja. Persze tudom, hogy kb annyi esélyem van találni, mint egy gombostűt megtalálni egy mezőn.
F
20/21 anonim 

válasza:

Marha állatok! Hogy a f@szba lehet a szart élvezni? Ez már több mint betegség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!