Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek van egy fél éves kapcsolata és már többször észrevettem, hogy nagyon bámulja a melleimet.
Szombaton egy buliban voltam velük, kikísértem cigizni(barátnőm ilyenkor másokkal beszélgetett), sokat ivott, dőlöngélt. Mondta nekem, hogy milyen szép vagyok és a testem is milyen "brutál". Leakart kapni, de ellöktem és bementem. Nem mondtam el senkinek, de nagyon gondolkodom, hogy szóljak a barátnőmnek, de félek, hogy nagyon összetörne. Ti mit tennétek a helyembe?
Ha annyira részeg volt, szerintem hagyd. Ez se OK, de más az, ha józanul mozdulna rád.
2023. szept. 19. 19:18
2/11 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen jelezd neki! Valószínűleg nem csak nálad kopogtat..
2023. szept. 19. 19:20
3/11 anonim válasza:
Úgy kell az ilyet, hogy "Ne hagyd ennyit inni, mert akkor hülyeségeket csinál..."
Ha érdekli rákérdez. Ha nem, nem.
2023. szept. 19. 19:39
4/11 anonim válasza:
Először azt hittem a barátnőd akart lekapni.
2023. szept. 19. 19:56
5/11 anonim válasza:
4.: én meg az első mondat után azt hittem a barátnője bámulja a melleit...
kérdező: maradj távol a palitól és csak akkor szólj ha más is van ami hasonló. A barátnőd is rossz néven veheti a sztorit.
2023. szept. 19. 20:27
6/11 A kérdező kommentje:
Sokan felreertettek. Lehet rosszul fogalmaztam, bocsanat. A lany baratom csavoja probalt megcsokolni, en lany vagyok.
2023. szept. 19. 20:30
7/11 anonim válasza:
Én elsőre is értettem. Szerintem ez nem fér bele egy kapcsolatban még akkor sem, ha épp részeg. Tanuljon meg uralkodni magán vagy ne igyon. De az a baj, hogy aki részegen ilyet csinál az nem egy hűséges típus.
2023. szept. 19. 20:33
8/11 anonim válasza:
1 ne kísérd el cigizni 2 ha dekoltázsod van vagy nem hordassz melltartót mindenki bámulni fogja 3 ha már dűlöngélt is akkor azt ne vedd komolyan ha látod h vki másra is nyomul vagy veled próbálkozik megint csak akkor szójá amúgy ne tedd tönkre.
2023. szept. 19. 23:27
9/11 anonim válasza:
Maga a bamulas meg nem bűn. A tettek azok. És ő igazából rá is lépett az ösvényre, igaz részegen, de mégis. Ez nálam is undorító dolog és a szesz sovány vigasz a "megcsalasra" vagy valami hasonlóra. A hűség döntés és elv kérdése. Akinek van, részegen is van. Viszont mégis azt mondom, hogy egy ilyen alkalom után még ne fuss a barátnőd után arulkodni. Ha lesz következő eset, akkor mar igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!