Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz az, h a lány unokatesommal tettem már olyat, hogy érzékien simogattam a combját, hosszasan? 20F
Nehogy félre értsd, nem akartam nyilván ennél többet és most sem. De nagyon jól esett simogatni a combját és még most is örülnék neki. Ő sem szólt rá semmit, sztem nem zavarta és nekem is jól esett.
Csináltál már hasonlót uncsiddal? Mi a véleményed?

Én nem közvetlen unokatesóval hanem egyik szülőm unokatesojával kb 5-6 évvel idősebb nálam. Igazából ugy indult, hogy ritkán talalkoztunk de egyszer csak volt egy téma amiben tudtam neki segiteni megmutattam a szobámba és ott ugy örült neki meg talán adta a jeleket vagy nem tudom de nem értettem hirtelen mert rokon.
Aztán egy másik találkozáskor néztem mert csinos volt de csak néha néha mert nem akartam a rokonság előtt őt bámulni, de észrevette, mosolygott, idővel ráirtam neten és utalni kezdtem erre ,mondta, hogy ne hülyéskedjen rokonok vagyunk stb de valahogy mindig válaszolt ezekre aztán egyszer sikerült egy olyan talit megbeszélni hogy ilyen sima közös tali nem rokonokkal hanem csak mi ketten. Ott picit próbálkoztam és kezdett alakulni, és igazából elkezdtünk "járni", de nem raktuk ki facera meg nem hireszteltük, rokonság nem tudta csak a szülők, vegyes reakciók voltak de végülis nem tudtak mit tenni, kis idő után elfogadták a helyzetet. Első együttalvás fura volt picit de elkezdtem simogatni, nem zavarta, aztán ujjazni, és innentől igazábol minden már ment mintha nem lenne rokon, de ezt elég távoli rokonságnak vettük, így nem zavart már annyira minket, tudtuk, hogy nem tervezünk gyereket emiatt és, hogy nem házasodunk össze, ugy voltunk tart amig tart jol érezzük magunkat aztán ha nem sikerül akkor marad a rokonsági kapcsolat ami amugy is ritkán történtő találkozás.
Ez is lett, kb 1-1,5 évig voltunk együtt, mert mindkettőnkben azert benne volt ez, hogy mégis rokon lehet távoli de akkor is bennünk volt.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!