Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyetemista,fősulis,vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista,fősulis,vagy dolgozó fiatal nők egyszerre több támogatótok is van, vagy csak egy személy ?

Figyelt kérdés

2023. szept. 19. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Te miről beszélsz?
2023. szept. 19. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
30%

Kevesen válaszoltak az előző kérdésére:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2023. szept. 19. 17:06
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es ezt benézted, mert azt nem Én irtam ki!
2023. szept. 19. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Nekem 4 támogatóm is van.

Apa , anya szoktak pénzzel illetve ruhával, a két mamám meg főleg étellel.

2023. szept. 19. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Fiatal fiú támogatója lennék szívesen, de akár lánynak is!, csak nincs kit támogatni...
2023. szept. 19. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne több, ha megoldhatja? Te vagy én meg kicsi eséllyel tudnád meg, de gondolom ha felmerülne egy másik ilyen lehetőség, akkor nem maradnál csupán az egyik lánynál, hiszen az ilyen kapcsolat nem a hűségről szól. Nem tudom keresel-e ilyen kapcsolatot, nem is érdekel, mert nem nő vagyok, de nem akartam semmi negatívat feltételezni rólad.
2023. szept. 20. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszerre csak egy.
2023. szept. 20. 12:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!