Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeledett valaha feléd családtagod szexuálisan?

Volt sógornőm.
Allandóan a farkam méretére volt kíváncsi és arra, milyen lehet velem az ágyban.

Unokanővér. Csókolóztunk párszor tiniként. Felnőtt fejjel visszagondolva kíváncsi biszex volt mindkettőnk.
N

Kétszer volt ilyesmi. Egyszer még 19-20 évesen nagynéném jött haza részegen, közös albérleten osztoztunk és úgy esett be a szobámba, mintha a sajátjába érkezne, ledobott mindent magáról és azt mondogatta, hogy dugjam meg, be is pucsított stb...egy perc alatt nyilván megkeményedtem és nyúlkált már érte, de végül semmi nem lett belőle.
Aztán kb másfél-2 éve sógornő kapott rajta miközben vertem épp. Annyi lett belőle, hogy végignézte és ő is csinálta magának közben.
28F

A nagybátyámnál melóztam nyáron diákként mint úszómester és egymásra kattantunk..
Próbált uralkodni magán,de erősebb volt a vágy
Csodás nyarak voltak...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!