Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Napi 4-5 maszturbálás sok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi 4-5 maszturbálás sok?

Figyelt kérdés
23 éves pasi vagyok. Napi 4-5 alkalommal érzek kényszert kiverni. Ez sok? Vagy normálisnak számít?
2023. szept. 19. 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem sok, egészségedre. Akkor sok ha

- akadályozza a mindennapi teendőid (munka, tanulás) ellátását;

- ha annyira rápörögsz hogy az élő szexet már nem is kívánnád.

2023. szept. 19. 15:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én nő vagyok, de amikor nagyon kívánom a szexet, akkor nálam is előfordul, hogy napi 4-5 alkalommal magamhoz nyúlok. Szerintem semmi rossz nincs ebben.
2023. szept. 19. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

A kérdés sok.😁

A te tested és annyiszor szerzel magadnak örömet, ahányszor jól esik.

Én nem adok senki véleményére, hogy mennyi illik, mennyi nem és, hogy a kapcsolat rovására Stb-stb.

Egy életem van és azt úgy akarom élni,hogy bőségesen kihasználjam a lehetőségeket, amiket a természettől kaptam.

2023. szept. 19. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha ez mindennapos, akkor szerintem kicsit sok. Mondjuk, ezzel indítod a napot, aztán munkából/tanulásból hazaérve még 3-4 alkalommal kivered? A helyedben megvizsgálnám, hogy valóban szexuális izgalom hajt-e ilyenkor, vagy inkább feszültségoldás, önjutalmazás a cél? Az utóbbi akár arra is utalHAT, hogy nem vagy stabil lelkileg, valami hiányzik az életedből, esetleg a kudarctól való félelem miatt nem ismerkedsz stb.
2023. okt. 13. 14:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Reggel felkelek egyszer kiverem, hazajövök munkából megint, estefelé mégegyszer és elalvás előtt újra. Ez a stabil minden nap.

Reggel felizgulva kelek. Munkában felizgulok a kolléganőkre.

2023. okt. 16. 17:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Volt már csajod? Mi tart vissza attól, hogy megpróbálj ismerkedni?
2023. okt. 16. 20:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Van most is….
2023. okt. 17. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha van partnered, akkor ugorj az 1-es mezőre (válaszhoz).
2023. okt. 18. 16:25
 9/10 anonim ***** válasza:
+ Fontos szempont, hogy a partnereddel jól működik-e a szex. Ha aktív, rendszeres szex mellett ilyen gyakran önkielégítesz, akkor lehet, hogy szexfüggő vagy. Ebben az esetben terápia segíthet.
2023. okt. 18. 16:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ő nem szeretne annyit szexelni mint én. Így csak 2 hetente 1x szexelünk. De akkor is sokat maszturbáltam amikor heti 2x szexeltem.
2023. okt. 18. 16:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!