Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok Ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Ti hogyan reagálnátok le, ha egy hagyományosnak induló masszázs fokozatosan átmenne erotikus, majd jóni masszázsba?

Figyelt kérdés

2023. szept. 19. 14:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon nem örülnék, mert van párom, illetve azért sem, mert ha én egy normál masszázsra fizetek be, akkor normál masszázst várok, nem jónit. A masszőr ebben az esetben szexuálisan zaklat, ami nagyon nem korrekt dolog. Egy ilyen emberrel nekem köszönöm, de se szexuális se másmilyen kapcsolatra nincs szükségem, aki nem tartja tiszteletben a személyes döntésemet, hogy én egy normál masszázsra fizettem be!!!
2024. febr. 26. 22:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Utolsó, mielőtt leharapod a fejem, lehet olyan szituáció, hogy megbeszélik előtte, hogy akár ebbe az irányba is elmehet a masszázs, ha a lány fantáziáját izgatja az ilyesmi. A kérdés kiírásánál erre gondoltam és nem arra, amit írtál.
2024. febr. 29. 11:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki
2024. márc. 19. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Tetszene.
2024. máj. 4. 18:35
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Ez így leírva izgatóan hangzik, de az életben azért teljesen más lenne a szitu. Aki egy kicsi erkölcsi tartással rendelkezik, az nem megy bele ilyesmibe, még akkor sem, ha erről fantáziál.
2024. júl. 23. 09:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem a partnerem meglepett már így párszor és izgató volt.

Ha egy sima masszázsra mennék és ott ez történne, lehet hogy nem érintene jól a dolog. Ott azt kérem, amire befizetek, ha hátmasszázs, akkor legyen hát, ha jóni, akkor jóni.

2024. aug. 12. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Tetszett

33n

dec. 22. 04:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha jó pasi csinálna bejonne
febr. 22. 06:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!