Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hazudtatok már,nőnek a szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtatok már,nőnek a szex miatt?

Figyelt kérdés

2023. szept. 19. 10:03
 1/10 anonim válasza:
100%
Én nem.
2023. szept. 19. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nincs értelme. Én soha nem adom elő, hogy mekkora kaszanova lennék. Általában amire szexre kerül a sor (vagy inkabb kerülne) már nagyon sok mindent tud rólam.

Szerintem nagyon alap dolog, hogy megtiszteled a másikat őszinteséggel, hogy el tudja dönteni kér-e belőled.

2023. szept. 19. 10:07
 3/10 A kérdező kommentje:

Azért jutott eszembe a kérdés,mert az egyetemen van egy szaktársam egy 25 éves srác.

Nagyon fiatalon elkezdett kopaszodni úgyhogy borotválja a fejét és mellé ráadásul szakállt növesztett.

Az ő elmondása alapján egyáltalán nem tetszik a lányoknak ő.

Úgyhogy azt csinálta,hogy felment társkereső oldalakra,tinder,badoo,jaumo és azt állította be a profilján hogy 42 éves

( különben ki is nézz anyinak simán)

És 40+ milfeket szedd fel egy éjszakákra

2023. szept. 19. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kell hazudnom, de ha kéne se tenném@
2023. szept. 19. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
#3 ja és el is hiszed hogy tényleg felszed csajokat? Szerinted a nők hülyék? Már a kommunikációból leveszik hogy csak 25 éves. A haverod csak menőzni akar, de a valóságban csak a markát képzeli nőnek.
2023. szept. 19. 13:35
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Beírhatja, hogy gazdag, szomorú, egyedülálló vállalkozó... kibérel egy fancy kocsit egy órára, csinál néhány gyors selfiet vele és hajrá. Nem csak a milfek fognak rárepülni.
2023. szept. 19. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 a golddiggerek akik csak a pénzre hajtanak szerintem meg is érdemelnék :)
2023. szept. 19. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Èn volt, hogy 20 èvesen azt hazudtam egy lànynak, hogy 22 vagyok, hogy szexeljen velem.

Nem èrtettem mi mùlik a koromon.

Ha tetszem neki akkor nrm mindegy?

Össze jöttünk ès 3 hònapig együtt is voltunk.

2023. szept. 19. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első szex előtt hazudtam a csajnak hogy már csináltam.
2023. szept. 19. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy kettő évet be lehet hazudni, de 25rol 42-t nehezen. :D ne nézd hülyének a 40+ milfeket. Nem minden sztori úgy van, ahogy a haverod mesel, mindamellett lehet h van benne igazság is, csak épp a milfek tisztában vannak a valós órával és nem zavarja őket.
2023. szept. 19. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!