Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onlyfansen mennyibe kerülnek az egyedi tartalmak?
Figyelt kérdés
Adott egy közepesen népszerű onlyfans "modell". Az oké, hogy 10-12 dollár/hó az előfizetés (amire amúgy kb mindig van akció, szóval 5). De mennyibe kerülnek az egyedi tartalmak? És ilyenkor "mindent" megcsinál az illető? Nyilván nem mindent, de ha valakinek mondjuk az a fétise, hogy büfögni hallja a lányt, akkor ezt videóra venné? Engem ez pont taszít, ez csak egy példa, hogy minden ilyen abszurd dolgot megcsinálnak?2023. szept. 19. 10:01
1/3 anonim 

válasza:

Egy prosti mennyibe kerül, s mit vállal be ezért? Na ez ugyanilyen - mindig egyedi megállapodás kérdése hogy az adott "szolgáltatást" mennyiért adja és mit tartalmaz.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy erre nincs pontos válasz. Valójában arra lettem volna kíváncsi, hogy aki vett már igénybe ilyen szolgáltatást, annak ez mennyibe került?
2023. szept. 19. 13:55
3/3 anonim válasza:
Hali, én egy külföldi onlyfans agencynél dolgozom. Nagyon változó ezeknek a szolgáltatásoknak az ára, viszont modelleink már a kezdetekben csinálnak ilyen "egyedi videókat" egy listából, amiket tovább tudunk küldeni egyből ha bejön 1-1 ilyen kérés. (Ezek általában olyan 15-50$ között vannak) Ha olyan kérés jön be, ami nagyon nagyon extrém és nem vagyunk felkészülve akkor természetesen ez csak a modell beleegyezésével készül el és határ a csillagos ég. 100$-től egészen ****$-ig...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!