Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott férfiak miért tökéletes alakú nőt akarnak?
Sokszor hallom nem túl igényes férfiaktól, hogy milyen válogatósak, pedig nem adnak egyáltalán magukra. Nem öltöznek jól, pocakosak stb.
Egy konkrét példával jöjjek, van egy barátnőm, tök jó alakja van, cicije, feneke is van, arca is szép, csak a fogai picit kiállnak, de az sem olyan vészesen. Baráti társasággal voltam egyik nap és 3 srác nagyon kibeszélte a barátnőmet, az öltözködése, fogai, lehetne nagyobb a melle stb. Én meg kiosztottam őket, hogy nézzenek magukba, fele olyan jó csajt nem tudnának összeszedni, mint a barátnőm. Utána arról ment a téma, hogy a lányok csak a pénzt nézik, normális palinak esélye sincs.. Mind a 3 srác maximum átlagos, mindegyiknek van pocakja, egyiknek sárga a foga, a másik fél fejjel kisebb a barátnőmnél.
Mért nem tudnak ezek a férfiak egy kis önkritikát gyakorolni? Nincs baj azzal, hogy el van hízva, vagy nem igényes az öltözete, de mást, aki náluk 3x szebb, miért kell kritizálni?
22/L

Mert az emberek nagy részének az önkritikai képessége 0-hoz közeli. Saját magukat túlértékelik, s a fejükben lévő (téves) kép szerinti szintet lövik be. Mindez párosulva frusztrációval, amikor is mindig a másik a hibás. A lúzerek azt fújják minden nő milliárdost akar, csak a pénz számít stb. a hasonló hibába eső nők meg a "nincs egy normális pasi" szintű nótát (miközben több a saját szintjükön lévő pasi is próbálkozna, de ők magukat hercegnőknek érzik hozzájuk képest ezért elutasítják).
Szimpla jellemhiba, ne foglalkozz vele.
Akik reális önmagával, reálisak az elvárásai és tud normálisan kommunikálni - na ott jönnek össze a "találatok". A többi meg kesereg magában állandóan, mindig másokat hibáztatva.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!