Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényövvel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni tőletek.?
Lényegébe feleségemmel kiakarjuk ezt próbálni, vettem is két fajtát. Viszont a probléma az, hogy hiába van rajtam mondhatni feláll vagyis olyan mintha magába a testemben állna fel, nem tudom jobban megfogalmazni. Tehát mind a gyűrű mind az öv megmozdul amint felakar állni a farkam tehát nem pontosan ott van a gyűrű mint lankadt nyugalmi állapotban. Négy fajta gyűrűvel érkezett mindkét öv de kb semmi változás nincs köztük hiába próbálok kisebbet vagy nagyobbat.
Túl nagy/kicsi lenne az erényöv? Vagy csak ennyire béna lennék? Vagy a farkam nagy és nem tud annyira kicsi lenni? Pedig nem nagy méretem van.. nem értem sajnos
Értelmes válaszokat köszi

Attól, hogy van erényöv az nem jelenti, hogy nem próbál felállni. A vágyad az izgalom meg lesz. A lényege az, hogy ne tudj mit kezdeni magadnak vele.
2 éve random 1 hónapokra szokta a feleségem rám tenni az erényövet. Ha bármi kérdésed írj privátot szívesen válaszolok.
Találtam egy képet a neten ezzel kapcsolatban (igen gáz ilyen képeket néznem xd)
Szóval nekem is hasonló a problémám mint az úrnak az öv alatt csak nekem nagyobb ez a dudor vagy ez nem tudom micsoda. Képfeltöltéses a link nem kell félni

Én is próbálgattam többfélét. Nekem sokkal jobban bejött az amelyik nagyon mini, nagyon pici méret. Micro chastity néven keresd. Amelyikbe éppenhogy bele lehet szuszakolni lankadtan, akár jégkockával rásegítve az a legjobb. Mert ha már lankadtan is eleve össze van picire szorítva akkor nem nagyon tud befelé sem meredezni. Ez amúgy pont nem a kényelemről szól. Pont az a lényege, hogy adjon egy alap kényelmetlenséget, hogy mindig tudd hogy be vagy zárva és nincs menekvés. Hogy mindig észben tartsd hogy a kulcsőrződtől függesz.
Ha pedig már lesz vele egy kicsit több tapasztalatod, akkor a negatív erényöveket is érdemes kipróbálni. Ezek eleve a testedben belül tartják a farkad, és esélye sincs a merevedésre.

Mi a francér eröltetsz olyat, ami nem te vagy ?
Te egy egészséges férfi vagy, aki a nemi vágyak miatt, természetesen merevedik.
Az erényövet full passzív melegek, és full passzív transzok tesznek föl, akik nem merevednek még véletlenül sem.
Ha neked van merevedésed, akkor oda nem kell ilyesmi, mert te egy aktív kani vagy.

Ez természetes dolog. A farkad megpróbál felállni csak nem tud. Van egy kis mozgástere. Általában a gyűrű húzza a heréket ilyenkor ami kissé kellemetlen lehet.
Ez ellen tenni igazából két módon tudsz. Próbáld elterelni a gondolataidat, és kontrollálni magad. Még csak most kezdted hordani, de idővel sokkal jobb lesz. Javítható ez a képesség bizonyos szinten.
A másik lehetőség pl. hideg vizes zuhany vagy jégkocka. Ez főleg akkor válik be ha az erekció nagyon erős (pl. éjszaka) és sehogyse akar lankadni.
Milyen típusú erényöv(ek)ről van szó és milyen méret?
Mert ez se mindegy. Ahogy írták, minél kisebb méretet kell venni. Azért a lényeg az, hogy legyen kényelmes, ne túl szoros. De épp passzoljon. Minél kisebb a mozgástér, annál jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!