Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Örömlány és a biztonság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örömlány és a biztonság?

Figyelt kérdés
Aki vállalkozik egy ilyen akcióra, abban az esetben legbiztonsagosabb, ha a francia gumival, az aktus gumival és nincs csók sem puncinyalás? Elvileg így nem kaphatsz el semmilyen fertőzést. Viszont sok elvezetrol le kell mondani.

2023. szept. 17. 07:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
A lakásos prostinak évente van kb. 500 partnere. Alap, hogy gumit kell húzni. Az értelmesebbje nem is dolgozik máshogy.
2023. szept. 17. 07:19
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Ennyire rettegsz mindentől akkor húzz gumit franciára is vagy vegyél fel maszkot mert az mindentől is véd.

Nem neked való műfaj ez.

2023. szept. 17. 08:20
 3/12 A kérdező kommentje:
"Szexuális érintkezésnek számít minden olyan szituáció, ahol a nemi szervek a szexuális partner valamely nyálkahártyájával – nemi szervek, száj, végbél – kerülnek kapcsolatba, tehát a hüvelyben, szájban vagy a végbélben végzett közösülés egyaránt fertőzéseket közvetíthet. Ez a probléma bárkit érinthet, aki szexuális életet él. A fertőződés kockázata azonban eltérő, ugyanis valakinek minél több partnere van, és minél gyakrabban fordul elő, hogy védekezés – óvszer – nélkül vesz részt a szexuális együttlétben, annál nagyobb az esély a kórokozóval történő fertőződésre"
2023. szept. 17. 09:16
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenek sose mennek el senkihez. Örök kérdezők maradnak
2023. szept. 17. 09:51
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Gumi nélkül d*gtam egy jó párat és nem kaptam el tőlük soha semmit. Orál anál minden gumi nélkül.Ritka amelyik gumi nélkül engedi de azért vannak bőven.
2023. szept. 17. 12:38
 6/12 anonim ***** válasza:

5

Gyakori vendégnek kell lenni ennyi a titok a natúrhoz

És nem a havi 1-2 alkalom a gyakori

2023. szept. 17. 12:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Voltam már pár helyen, eddig talán lazábban vettem ezt és mostanában jutott eszembe, hogy óvatosabban kéne. Eddig szerencsére nem kaptam el semmit.
2023. szept. 17. 13:13
 8/12 anonim ***** válasza:

A legbiztosabb az, ha olyan lányhoz mész, aki már a bemutatkozásában kihangsúlyozza, hogy egészségtudatos, és aki rendszeresen STD-szűrésen vesz részt és az erről szóló leleteket/igazolásokat bármikor be tudja neked mutatni, vagy eleve fel van neki töltve a fotói közé.

Ettől függetlenül punciba és popsiba erősen ajánlott az óvszer használata. De egy saját egészségére odafigyelő lánynál nem kell lemondani az egyéb élvezetekről (natúr francia, csók, nyalás stb.).

2023. szept. 17. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Az a teszt az akkor ért valamit mikor a mintát vették...
2023. szept. 17. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:

#9: Miért te milyen gyakran teszteled magad STD-kre? És élsz szexuális életet?

Hidd el, hogy többet ér, ha valaki ad az egészsége megőrzésére, mintha csak dug össze-vissza.

2023. szept. 17. 14:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!