Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11
Te is kirekesztő vagy ha azt mondod hogy a transz nők azok pasik.
Fejlett társadalmakban nőnek tekintik őket minden szempontból

Én nem akarok kirekesztő lenni. Akkor fogalmazzak úgy, hogy engem taszít a transz NŐK nemi szerve, mert túlságosan hasonlít egy f*szhoz?
F(hetero)

Ha a leszbikus társadalom elfogadó lenne a transz nőkkel szemben akkor nem tiltanák ki őket leszbikus körökből, vagy leszbikus rendezvényekről. Akkor ugyanolyan eséllyel ismerkednének velük mint egy nem transz leszbikussal.
Ha egy transz nő leszbikus, esélytelen párt találni magának, pont emiatt a kirekesztés miatt.
Ezért lesznek sokan öngyipkosok.

16!
Azt kellene felfogni, hogy a transz nő nem nő. Egy férfi,akit műtögetnek,hogy hasonlítson egy nőre.
De igazi nő sose lesz. Sose lesz igazi hüvelye,melle, méhe,petefészke. Sose.
Ezért taszítják ki a leszbikusok. Mert nem igazi nő,csak egy átműtött férfi. És egy leszbikus nem fog férfival kezdeni.

#12 mi az ízlésben a kirekesztő??? Felőlem hívhatja magát Károly Katikának, s felvehet női ruhát - egészségére ha így érzi jól magát. Attól nekem sem szexuálisan, sem párkapcsolat szempontjából nem fog tetszeni - mert ilyen az ízlésem.
Tudod olyan ez mint a spenót, fent lehet felőlem az étterem étlapján, de én nem fogom rendelni, sem megenni mert nem szeretem.

18: a spenót igenis finom!
Minden mással egyetértek.

Én sem bírom a spenót kirekesztőket. 😎
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!