Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Transz nők?Ti ált.-ban biszexe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transz nők?Ti ált.-ban biszexek vagytok?

Figyelt kérdés

2023. szept. 16. 22:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%
#7 mi abban a kirekesztés, hogy leszbikusként nem akarnak pasival lenni? Az lenne kirekesztés ha nem állnának vele szóba, vagy emberileg lenéznék. A többi ízlés kérdése. Hetero férfiak sem akarnak transzit maguknak - mert a nők vonzzák őket nem a travik.
2023. szept. 17. 10:34
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

11

Te is kirekesztő vagy ha azt mondod hogy a transz nők azok pasik.

Fejlett társadalmakban nőnek tekintik őket minden szempontból

2023. szept. 17. 11:44
 13/23 anonim ***** válasza:
#4 Azért ezt így nem jelenteném ki. Transz-leszbikus kapcsolatban nincs szükség játékszert venni, ha a transznemű lány hajlandó használni.
2023. szept. 17. 11:46
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok kirekesztő lenni. Akkor fogalmazzak úgy, hogy engem taszít a transz NŐK nemi szerve, mert túlságosan hasonlít egy f*szhoz?

F(hetero)

2023. szept. 17. 13:29
 15/23 anonim ***** válasza:
69%
#12 akkor mi a nem kirekesztő? Egy férfit hiába műtenek alul felül bárhol,soha nem lesz igazi nő,bármi él is a kis buksijában. Egy heteró férfi pedig 100% ban elutasítja, mert bárki bármit állít,egy fullraplasztikázott tranyóról is látszik hogy nem nőnek született.
2023. szept. 17. 14:38
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha a leszbikus társadalom elfogadó lenne a transz nőkkel szemben akkor nem tiltanák ki őket leszbikus körökből, vagy leszbikus rendezvényekről. Akkor ugyanolyan eséllyel ismerkednének velük mint egy nem transz leszbikussal.

Ha egy transz nő leszbikus, esélytelen párt találni magának, pont emiatt a kirekesztés miatt.

Ezért lesznek sokan öngyipkosok.

2023. szept. 17. 14:53
 17/23 anonim ***** válasza:
56%

16!

Azt kellene felfogni, hogy a transz nő nem nő. Egy férfi,akit műtögetnek,hogy hasonlítson egy nőre.

De igazi nő sose lesz. Sose lesz igazi hüvelye,melle, méhe,petefészke. Sose.

Ezért taszítják ki a leszbikusok. Mert nem igazi nő,csak egy átműtött férfi. És egy leszbikus nem fog férfival kezdeni.

2023. szept. 17. 14:57
 18/23 anonim ***** válasza:
65%

#12 mi az ízlésben a kirekesztő??? Felőlem hívhatja magát Károly Katikának, s felvehet női ruhát - egészségére ha így érzi jól magát. Attól nekem sem szexuálisan, sem párkapcsolat szempontjából nem fog tetszeni - mert ilyen az ízlésem.

Tudod olyan ez mint a spenót, fent lehet felőlem az étterem étlapján, de én nem fogom rendelni, sem megenni mert nem szeretem.

2023. szept. 17. 20:40
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18: a spenót igenis finom!

Minden mással egyetértek.

2023. szept. 17. 21:02
 20/23 anonim ***** válasza:

Én sem bírom a spenót kirekesztőket. 😎

2023. szept. 17. 21:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!