Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 21 éves férfiként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves férfiként mennyire kéne központi kérdésnek lennie a szexnek az életemben?

Figyelt kérdés

2023. szept. 16. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira,amennyire neked jól esik.
2023. szept. 16. 22:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsővel értek egyet. Amennyire te fontosnak érzed. :)
2023. szept. 16. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Háááát nekem nagyon az volt, mégsem lettem se tömeggyilkos, se rablóbandita, sőt mi több az egyetemet is befejeztem és normális munkám is van :)
2023. szept. 16. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen foglalkozni kellene vele, hogy megismerd önmagad és a vágyaid, illetve ki is kellene őket próbálni, hogy vajon mi az, ami tényleg oké és mi az, ami inkább marad fantáziaszinten.
2023. szept. 16. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
teljesen
2023. szept. 16. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire érdekel. Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek mások a vágyai és igényei.
2023. szept. 17. 06:15
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem szabad teljesen központi legyen, mint sokaknál, hogy csak ezzel foglalkoznak. De azért ki is kell éld magad, mert majd mire odakerül a sor, hogy komoly párkapcsolat, ne érezd azt, hogy nem élted ki magad, és akkor jön a megcsalás, stb.
2023. szept. 17. 08:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Amennyire jól esik neked. Persze ne vond el a figyelmet a szintén fontos dolgokról emiatt, pl munka, család, barátok, tanulás.
2023. okt. 18. 07:11
 9/9 anonim ***** válasza:

21 évesen egyetemista voltam, már akkor olyan oldalakon ismerkedtem, mint a szex . org (ma már Eropolis), sexcity (már megszűnt) meg szexrandi, plusz az egyetemi bulik. Utána mikor lett melóm meg autóm, főleg mikor lakás is akadt, kitárult a világ. Szóval kb 12 éven keresztül a krumplit is megbtam, ha el nem gurult időben. Neked már itt a tinder is, szóval hajrá. Arra nagyon figyelj, hogy használj gumit, nekem is csak a szerencsén múlt, hogy csak egyszer kellett antibiotikum kúrát tartanom...

44/F

2023. okt. 30. 13:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!