Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A repülés alatt a személyzet vajon milyen gyakran szokot eljárni sexelni az alvó kabinlyukban?
2023. szept. 16. 18:29
2/11 anonim 

válasza:

Ez a "kabinlyuk" tényleg mindent visz. :)
De a "sexelni" is jó. :) Elképezelem, hogy valakinek azt mondom, hogy én hetente egyszer szoktam sexelni (ejtsd: S-ekszelni). Biztos érdekes reakciókat kapnék.
3/11 anonim 

válasza:

Mond, hogy a kabinlyukban szoktál. Na akkor milyent nézne. 😁
4/11 A kérdező kommentje:
nem lehetne a kérdésre válaszolni a helyesírásón való lovaglás helyet?
2023. szept. 16. 20:06
5/11 anonim 

válasza:

Nem lehet , mert sérted a magyarnyelvet.
6/11 anonim 

válasza:

Egyébként pedig gyógyos vagy.
8/11 anonim 

válasza:

... úgy hogy manapság automata lehetne mindenkinek a helyesírás, a javítóval. De még valaki arra se veszi a fáradtságot, hogy használja.
9/11 StevenUp 

válasza:

Szívem szerint most kiszúrnám a szemeimet a helyesírás láttán, de félek hogy akkor meg abba kattannék bele hogy a kérdező írását láttam utoljára 🤷♂️😀
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!