Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 174/64, de izmos és nagyon szálkás srác, esélytelen ilyen adottságokkal adonisznak lenni?
Figyelt kérdés
Az ismerősi körben többen jóképűnek tartanak, de többször megkapom, hogy jól nézek ki nagyon, de szedjek màr fel pár kilót. Elég vékony alkat vagyok, de azért elég izmos vagyok és nagyon szálkás. Lányoknak nem jön be ez az alkat? Túl alacsony vagyok és nem vagyok elég "férfias" termet(mármint nagydarab), hogy megnézzenek mondjuk az utcán?2023. szept. 16. 18:15
2/8 A kérdező kommentje:
Hát a magasságomra is szoktam kapni megjegyzést, hogy lehetnék magasabb.
2023. szept. 16. 18:21
4/8 A kérdező kommentje:
Elvileg azzal nincs gond. Sűrű barna haj, jól belőtt séró, kis borosta és barna szemek.
2023. szept. 16. 18:27
5/8 anonim 

válasza:

"Hát a magasságomra is szoktam kapni megjegyzést, hogy lehetnék magasabb"
Arra én is kapok, pedig a 185 itthon magasnak számít. Irreális elvárások, vagy csak finoman le akar koptatni.
Az meg k..a jó, hogy 64kg, szálkás vagy. 45 évesen úgy fogsz kinézni, mint az átlag 30 évesen, és az arcod is karakteresebb így.
Nagyon nehéz elképzelni, hogy ezek miatt nehezebben találnál csajt. Nem néznek meg az utcán, de hát ez a fiúk 95%-ára igaz.
6/8 A kérdező kommentje:
Megszoktak nézni, de nem hiszem, hogy létezik olyan csávó, aki után 10/9 csaj utána fordul. Póló nélkül, mondjuk strandon azért elég sokan megnéznek, mert nagyon kockás a hasam meg kidolgozott vagyok nagyon, de pólón keresztül csak annyi látszik, hogy eres a karom
2023. szept. 16. 18:47
7/8 anonim 

válasza:

Küldenél egy képet?
Erre kíváncsi vagyok.
Amúgy ne aggódj, sok lány nem törődik a külsővel
8/8 anonim 

válasza:

Arc, pénz, farok. Többi nem számít.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!