Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kíváncsivá tett! Mit tegyek?
Van egy baráti társaságom, ahol megismertem egy fiút, jó fej nagyon és jól is néz ki, de sosem akartam tőle semmit. Sokáig barátnője volt. Az elmúlt egy évben nagyon jóban lettünk és sokat is hülyéskedünk. Többször is volt, hogy együtt mentünk westendbe vásárolni,beültünk kajálni stb. Mostanában kettesbe is többet találkozunk, de semmi különös nem volt, maximum ilyen perverz hülyeségek, hogy a mellemmel csesztet, én meg hogy milyen kis farka van.
Egyik nap átmentem hozzá medencézni, ketten voltunk. Mint mondtam, sokat hülyéskedünk, most is azzal jött, hogy biztos lóg a mellem én meg mindig mondom, hogy nem(igazából azért csesztet ezzel, mert az alakomhoz képest nagy melleim vannak). Aztán rátértünk arra, hogy kinek mi az ideálja és ő mondta, hogy az olyan lányok nagyon bejönnek neki kinézetre, mint amilyen én is vagyok. Sok beszélgetés után a téma a mellemen volt, hogy neki mennyire tetszik, de én csak röhögtem meg mosolyogtam rajta. Mondta, hogy tényleg nézd meg mennyire és felállt a medencéből és fürdőgatyán keresztül megmutatta, hogy felállt a farka. Annyit mondtam neki, hogy az igen. Azt mondta, hogy megfoghatom neki, ha ő is a mellemet. Én belementem, mert azért iszogattunk és a látvány is nagyon tetszett. Megmarkolta a melleimet, nagyon dícsérte őket és én is megdícsértem a farkát, mondtam neki, hogy ekkorát még soha nem fogtam. Megkérdezte, hogy kipróbálnam-e, de én azt mondtam, hogy nem tudom. Utána elkezdtünk smárolni meg fogdosni egymást, de több nem volt. Mielőtt hazamentem, annyit mondott, hogy szívesen megismételné a mai napot.
Mindig csak barátként gondoltam rá, maximum az utolsó 2-3 talin éreztem talán picivel többet. Mint embert nagyon bírom és a vonzalom is megvan. Érdemes lenne belevágni az egészbe? Attól félek, ha rosszul sülne el ciki lenne egy közös társaságban maradni. Azóta többször beszéltünk erről és ő komolyat akarna tőlem, de rám bízza és megérti, ha nem akar többet. Ti mit tennétek a helyembe?

Én lányként, ezen a ponton már nem állok meg. Vagy el sem jutok idáig.
Izzik a levegő köztetek. Egy próbát megérne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!