Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért piszkálja a fantáziám, hogy milyen lenne, ha megverne egy lány?
Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 08:54
1/9 anonim 

válasza:

Ennyire nem tudsz aludni hogy ilyeketvkérdezel már reggel?
2/9 A kérdező kommentje:
Dolgozom épp. Valakinek azt is kell
2023. szept. 16. 09:18
3/9 anonim válasza:
Figyelj ha érdekel csak írj privi is segítek megválaszolni, amúgy nem lenne nagy dolog ha megverne egy lány mert csak kapnál két pofont és ennyi sztem
4/9 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném, ha jól ellátnák a bajom, betakarnának, elagyabugyálnának
2023. szept. 16. 09:43
5/9 anonim 

válasza:

Meg is erdemelned hátha kiveri beloled ezt a hülyeséget
6/9 gabor49 

válasza:

szub-mazo beállítottságú vagy ez nem baj en is fantazialok ilyenekrol
7/9 anonim 

válasza:

Nem dolgozol, mert baromsagokat kerdezel
8/9 anonim 

válasza:

Volt ilyen nőm 1 évig.
Ne akard.
Bekattant és kötekedett lepofozott ok nélkül.
9/9 anonim 

válasza:

8-cas, ha a pasi sub, mint pl. én is, akkor ezt imádná és igényelné. Engem megmászott, letepert, mindig felizgultam és általában beleült és mág úgyis lepofozott párat. Akkor élveztem a legnagyobbat, ha közbe folytogatott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!