Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudtok elélvezni lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtok elélvezni lányok?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 5 éve aktív nemi élettel. Sosem tudtam elélvezni pedig sok dolgot próbáltunk. Legutóbb szerintem már sikerült közel kerülnöm hozzá, de szeretnék olvasni tőletek esetleg valami trükköket
2023. szept. 15. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mikor közel jársz csináld magad a csikló izgatást
2023. szept. 15. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csiklóval meg hüvellyel is megy.
2023. szept. 15. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
hat ezek igen hasznos valaszok, lanyok. legkozelebb noket kerdezz 🤦‍♂️
2023. szept. 15. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
23%

Ha maszturbálsz el tudsz élvezni? Na pont úgy kell szex közben is csinálni. Ha csak (vagy többnyire) csiklóból megy, akkor élvezz el az előjáték alatt, nekem utána már elég a hüvelyi izgatás, hogy élvezzem a behatolást, általában van még újabb orgazmusom is, de van, hogy még kézzel rásegít valamelyikőnk. Vagy lehet csak úgy, hogy behatolás közben kézzel vagy valami eszközzel izgatjátok a csiklód. Vagy utána kielégít a partnered ha mégsem sikerült közben elélvezni.

Ha magadnak sem tudsz orgazmust okozni, akkor ott komolyabb probléma van, érdemes szakemberhez fordulni, mert az esetek nagyobb részében lelki eredetű ok áll mögötte.

2023. szept. 15. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
4-es vagyok: nem válaszolok privát kérdésre, ide írj. Önmagában hüvelyi orgazmusom nagyon ritkán szokott lenni. Ha már elélveztem csiklóból, akkor általában annyira érzékeny odalent minden, hogy a mozgás, dörzsölés általában elég, hogy újra elélvezzek a behatolás alatt.
2023. szept. 15. 20:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5ös

Akkor csak csikló izgatással van hüvelyi orgazmusod?

2023. szept. 15. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
5%

Nehezen megy az értő olvasás?

Először is: olvasgass kicsit női anatómiát. A csikló nem csak az a kis dudor ahol a kisajkak összeérnek, hanem az idegi végződések végighaladnak belül a nagyajkak-kisajkak alatt, a hüvelyig, körülötte - egyéni, kinek hol halad, mennyire mélyen, mennyire érzékeny stb. Erről is van vita, hogy tulajdonképpen a hüvelyi orgazmus is abból fakad, hogy a csikló odáig érő nyúlványait izgatja a mozgás, de ebbe ne menjünk bele, meg szerintem lehetetlen is kideríteni 100%-osan, meg kit érdekel.

Csiklóorgazmusom van az esetek 90%-ban. Ha csak hüvelyi behatolás van, akkor az esetek nagy részében nem tudok elélvezni. De ha már elélveztem csiklóból, akkor utána a csiklóm, az egész nemi szervem, és a csikló mélyebben fekvő részei, a hüvelyem körül annyira érzékeny, hogy a mozgástól, dörzsöléstől stb. újra el szoktam élvezni.

De te a kérdező vagy, vagy csak egy perverz, aki idiótának tetteti magát? :D

2023. szept. 15. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
21%
Nálam mindig célravezető, ha kutyából leereszkedunk úgy, hogy én hassal vagyok az agyon, pasi hátulról bennem, és ujjammal szoritom a csiklom.
2023. szept. 15. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
Valakinek valami problémája van a csiklóorgazmussal? :D
2023. szept. 16. 11:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!