Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » (Nők) Mennyire ítélitek el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Nők) Mennyire ítélitek el a fétiseket?

Figyelt kérdés

2023. szept. 14. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítélem el sőt szeretem is de csak mértékkel
2023. szept. 14. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Elítélni nem ítélem el, teljesen rendben vagyok bármelyik fétissel egészen addig amíg kettő vagy több felnőtt ember közös beleegyezésével történik a dolog, és szükség szerint biztosítva van a felek fizikai/pszichés biztonsága. Nem igazán turkálok mások ágyába, nem nagyon érdekel másoknak milyen fétisei vannak, hogyan élik ki őket. Azzal is rendben lennék ha a partneremnek lennének fétisei, legalább egyszer biztosan kipróbálnék mindent hogy bejön-e, pár kivétellel persze. Határaim vannak nekem is, de ha nem olyan fétisről van szó ami számomra extrém akkor megpróbálnám lecsekkolni először hogy milyen, bejön-e, hasonlók.

A kivételek amiket soha semmilyen körülmények közt nem próbálnék ki az a fojtogatás, nagyon durva szóbeli bántalmazás, ageplay, bármilyen érintkezés vizelettel vagy széklettel. Ez saját preferencia, tehát nem ítélek el senkit akinek bejönnek ezek a dolgok és élvezi, csak én tudom magamról hogy ezek biztosan nem mennének nekem.

2023. szept. 14. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ... Hónalj fétis+ pisiszex ok.

Etetős, húzós dolgok nem.

2023. szept. 14. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
*hízós dolgok
2023. szept. 14. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem, de persze a gusztustalanságuk zavarna. Csak azért nem zavar, mert belese gondolok, belesem akarok gondolni ezekbe.
2023. szept. 14. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélem el - magánügye mindenkinek - csak ami nem tetszik azt nem csinálom, ennyi.
2023. szept. 14. 23:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A pisifétis tetszik (csak adni), a többi nem. Ettől függetlenül ha jólesik, és van hozzá partner, akkor csináld, de jó tanács, hogy ha egy lány azt mondja, hogy nem tetszenek neki ezek, akkor semmiképp ne erőltesd.
2023. szept. 23. 16:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!