Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Nők) Mennyire ítélitek el a fétiseket?

Elítélni nem ítélem el, teljesen rendben vagyok bármelyik fétissel egészen addig amíg kettő vagy több felnőtt ember közös beleegyezésével történik a dolog, és szükség szerint biztosítva van a felek fizikai/pszichés biztonsága. Nem igazán turkálok mások ágyába, nem nagyon érdekel másoknak milyen fétisei vannak, hogyan élik ki őket. Azzal is rendben lennék ha a partneremnek lennének fétisei, legalább egyszer biztosan kipróbálnék mindent hogy bejön-e, pár kivétellel persze. Határaim vannak nekem is, de ha nem olyan fétisről van szó ami számomra extrém akkor megpróbálnám lecsekkolni először hogy milyen, bejön-e, hasonlók.
A kivételek amiket soha semmilyen körülmények közt nem próbálnék ki az a fojtogatás, nagyon durva szóbeli bántalmazás, ageplay, bármilyen érintkezés vizelettel vagy széklettel. Ez saját preferencia, tehát nem ítélek el senkit akinek bejönnek ezek a dolgok és élvezi, csak én tudom magamról hogy ezek biztosan nem mennének nekem.

Attól függ... Hónalj fétis+ pisiszex ok.
Etetős, húzós dolgok nem.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!