Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Büszke vagy a kukidra és hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büszke vagy a kukidra és hogy van neked kukid meg a teljesítményére?

Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 17:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
15%
Lehet, hogy kicsi de legalább ugyan olyan büdös mint a 25 centis.
2023. szept. 17. 22:31
 12/13 anonim ***** válasza:
14%
Nem vagyok rá büszke. Szégyenlem, hogy férfi vagyok. A nők a nemek pezsgője.
2023. szept. 18. 10:18
 13/13 anonim ***** válasza:
74%

Azoknál a férfiaknál (akár komoly) pszichés problémák lehetnek, akik nem büszkék arra, hogy férfinak születtek, ha nem elégedettek azzal, hogy a lábuk között egy hímtag van, és ha nem elégedettek annak a hímtagnak a méretével és/vagy teljesítményével.

Mivel nem vagyunk egyformák, így biztosan vannak olyan férfiak, akiknek a felsoroltak közül legalább egy "kritériummal" problémájuk van, de véleményem szerint, a férfiak többsége a férfivá válás folyamata során "megtanulja" szeretni önmagát, és a természettől kapott adottságait.

Az egészséges testi-lelki fejlődés, a megfelelő családi háttér, stb., ebben sokat segíthetnek, mint ahogy a sokszor hibás társadalmi beidegződések, és egyes nők által támasztott irreális elvárások is sokat árthatnak a férfi önbecsülésének.

Én speciel nem "kukinak" nevezem 27 éves felnőtt férfiként a hímtagom, de szerencsére soha semmilyen pszichés problémám nem volt sem azzal, hogy férfinak születtem, sem azzal, hogy mi van a lábaim között, sem a hímtagom méretével és teljesítményével.

Persze ezt még könnyen mondja egy fiatal, de remélem én is olyan aktív maradok idősebb koromra, mint pl. a családom idősebb férfi tagjai.

Feltéve, ha én is megélem azt a kort, amit ők... :)

2023. szept. 18. 15:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!