Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büszke vagy a kukidra és hogy van neked kukid meg a teljesítményére?

Azoknál a férfiaknál (akár komoly) pszichés problémák lehetnek, akik nem büszkék arra, hogy férfinak születtek, ha nem elégedettek azzal, hogy a lábuk között egy hímtag van, és ha nem elégedettek annak a hímtagnak a méretével és/vagy teljesítményével.
Mivel nem vagyunk egyformák, így biztosan vannak olyan férfiak, akiknek a felsoroltak közül legalább egy "kritériummal" problémájuk van, de véleményem szerint, a férfiak többsége a férfivá válás folyamata során "megtanulja" szeretni önmagát, és a természettől kapott adottságait.
Az egészséges testi-lelki fejlődés, a megfelelő családi háttér, stb., ebben sokat segíthetnek, mint ahogy a sokszor hibás társadalmi beidegződések, és egyes nők által támasztott irreális elvárások is sokat árthatnak a férfi önbecsülésének.
Én speciel nem "kukinak" nevezem 27 éves felnőtt férfiként a hímtagom, de szerencsére soha semmilyen pszichés problémám nem volt sem azzal, hogy férfinak születtem, sem azzal, hogy mi van a lábaim között, sem a hímtagom méretével és teljesítményével.
Persze ezt még könnyen mondja egy fiatal, de remélem én is olyan aktív maradok idősebb koromra, mint pl. a családom idősebb férfi tagjai.
Feltéve, ha én is megélem azt a kort, amit ők... :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!