Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, akik szeretik a csíkizést a talpán, annak skálán mennyire csikis? 1-5-ig?

1# ha unalmas a gyakori kérdések, akkor minek vagy/vagytok itt?! Komolyan az oldal sokat romlott az olyan frusztált, kőagyú emberek miatt mint pl te is, arctalanul beszólni bármilyen kérdésben,ide bárki feltehet kérdést, lapoz tovább, ha nem tetszik.!
Sajnálom az oldalt. Hogy ennyire romlott, a ti hülye beszólásotok miatt, csak így tovább, rontsátok még..

Csak azoknak szól a kérdés, "akik szeretik a csikizést"? :) Szereti a fene, hát az csikiiis :))
Sok mindentől függ amúgy, pl ki, milyen okból és mivel csinálja. Bár csikizett már talpmasszázs is, a partnerem incselkedése is, meg az is, amikor idegen ébresztett így reggel (házibuli után :D). Mondjuk a tollal való érintés nem csikiz, ahhoz már túl vastag a bőr a talpamon sajna.

Szia. Nekem sajnos nem csikizik a talpam, de amikor suli után leveszem a zoknim akkor nagyon csikis a talpam még én is meg tudom csikizni.
F/15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!