Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyász ideőszak alatt szabad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyász ideőszak alatt szabad szexuális életet élni, vagy maszturbálni? Egy hónapja halt meg apukám.

Figyelt kérdés
Nagyon rossz még mindig, vannak jobb napok és rosszabbak, mikor hogy érzem magam, de most példálul kívánnám is a szexet, nrm tudom mit tegyek. 35 éves férfi vagyok.
2023. szept. 14. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a papot.
2023. szept. 14. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Szabad, ha akarod.
2023. szept. 14. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem komolyan kérdezed 35 évesen.Miért ne lehetne?Az életnek mennie kell tovább.Őszinte részvétem!
2023. szept. 14. 17:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

És ezt akkor most a GYK-s olvasóközönség döntésére bízod? Komolyan egy ilyen szedett-vedett trollhorda döntse el helyetted? Még ha pszichológust, papot, vagy hasonlót mondtál volna, de azoknak sincs semmi közük hozzá szerintem. Erre a kérdésre egyszerűen nincsen általános szabály, és amúgy sem tartozik senki másra szerintem, csak rád, meg a párodra nyilván. Szóval neked kell eldöntened, a te lelkiismeretedbe belefér-e.

Ami engem illet, én egy hónapnál már jóval hamarabb csináltam újra, miután meghalt apukám. Pedig relatíve hirtelen ment el, el sem tudtunk búcsúzni rendesen, és borzasztóan hiányzik azóta is.

37/F

2023. szept. 14. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Én abba sem hagytam, mikor meghalt az apám, talán pár napig nem volt kedvem egyáltalán. Akkor legalább jobban éreztem magam, az apám ugyanezt csinálta volna.
2023. szept. 14. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt rólad van szó, a te egészségedről.

Ha szeretnéd, akkor csináld!

2023. szept. 14. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem (nem csak ebben a helyzetben) azt kell átgondolni, hogy ront-e bármit, amit csinálsz az adott helyzetben.

szerintem nem.

javít? a te hangulatodon mindenképpen, szóval maszturbálj, ha jól esik.

2023. szept. 15. 05:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodtan.
2023. szept. 15. 14:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!