Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyász ideőszak alatt szabad szexuális életet élni, vagy maszturbálni? Egy hónapja halt meg apukám.

És ezt akkor most a GYK-s olvasóközönség döntésére bízod? Komolyan egy ilyen szedett-vedett trollhorda döntse el helyetted? Még ha pszichológust, papot, vagy hasonlót mondtál volna, de azoknak sincs semmi közük hozzá szerintem. Erre a kérdésre egyszerűen nincsen általános szabály, és amúgy sem tartozik senki másra szerintem, csak rád, meg a párodra nyilván. Szóval neked kell eldöntened, a te lelkiismeretedbe belefér-e.
Ami engem illet, én egy hónapnál már jóval hamarabb csináltam újra, miután meghalt apukám. Pedig relatíve hirtelen ment el, el sem tudtunk búcsúzni rendesen, és borzasztóan hiányzik azóta is.
37/F

Itt rólad van szó, a te egészségedről.
Ha szeretnéd, akkor csináld!

szerintem (nem csak ebben a helyzetben) azt kell átgondolni, hogy ront-e bármit, amit csinálsz az adott helyzetben.
szerintem nem.
javít? a te hangulatodon mindenképpen, szóval maszturbálj, ha jól esik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!