Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim 

válasza:

Pár napja volt már ugyanitt ez a kérdés.
2/7 anonim 

válasza:

Ez a nő sexghülye. Én megvredormátus ateista vagyok....
Ilyen, mikor hülyék kapnak katedrát!
3/7 anonim 

válasza:

Semmit. Egy "feminista akadémikus" (jelen esetben egy férfigyűlölő femináci) fröcsögése.
4/7 anonim 

válasza:

Ilyen az, amikor a személyes frusztrációd önmagától, illetve más hasonló sorsú nők hasonló frusztrációitól megtámogatva túlgerjed egy buborékban, és ilyen általánosításokra jutsz.
Egyfelől mérhetetlenül ostoba és szűklátókörű nőnek gondolom ezek alapján, másfelől persze sajnálom is, mint embert, hogy neki nem jutott még normális párkapcsolat.
5/7 anonim 

válasza:

Én azt nem értem, miért foglakozik azzal, hogy mások hogyan és kikkel szexelnek.
Valószínűleg ő sem díjazná, ha valaki meg arról magyarázna, hogy neki kikkel és hogyan kéne ollózgatnia.
6/7 anonim 

válasza:

Tényleg nem kéne erőltetni, majd lesznek robotok és azokkal lehet szexelni.
7/7 anonim 

válasza:

7. Bayer megmondta: ez sem volt még rendesem megb@szva.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!