Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a cikkről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 13. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Pár napja volt már ugyanitt ez a kérdés.
2023. szept. 13. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő sexghülye. Én megvredormátus ateista vagyok....

Ilyen, mikor hülyék kapnak katedrát!

2023. szept. 13. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Egy "feminista akadémikus" (jelen esetben egy férfigyűlölő femináci) fröcsögése.
2023. szept. 13. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen az, amikor a személyes frusztrációd önmagától, illetve más hasonló sorsú nők hasonló frusztrációitól megtámogatva túlgerjed egy buborékban, és ilyen általánosításokra jutsz.

Egyfelől mérhetetlenül ostoba és szűklátókörű nőnek gondolom ezek alapján, másfelől persze sajnálom is, mint embert, hogy neki nem jutott még normális párkapcsolat.

2023. szept. 13. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, miért foglakozik azzal, hogy mások hogyan és kikkel szexelnek.

Valószínűleg ő sem díjazná, ha valaki meg arról magyarázna, hogy neki kikkel és hogyan kéne ollózgatnia.

2023. szept. 13. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Tényleg nem kéne erőltetni, majd lesznek robotok és azokkal lehet szexelni.
2023. szept. 13. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
7. Bayer megmondta: ez sem volt még rendesem megb@szva.
2023. szept. 14. 22:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!