Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány napot kell kihagyom, hogy legyen éjszakai magömlésem?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 17:48
2/10 A kérdező kommentje:
áhh, nem lehet valahogy elérni, hogy legyen hamarabb?
2023. szept. 13. 17:52
3/10 anonim 

válasza:

Ez sok mindentől függ.Milyen a maszturbálási szokásod?
4/10 anonim 

válasza:

Ha nem maszturbalsz, nincs szex, akkor átlagosan 5 nap
5/10 A kérdező kommentje:
napi szinten csinálom 1-2X, de volt már hogy kibírtam majdnem egy hetet, és nem jött, annyi hogy nagyon feszült voltam
2023. szept. 13. 18:08
6/10 anonim 

válasza:

Ez mindenkinél más. De előbb-utóbb bekövetkezik, ha huzamosabb ideig nem maszturbálsz.
7/10 anonim 

válasza:

Hát ha napi 2× kivered, akkor 1 hónap kb attól számítva, hogy abbahagyod. És semmi szex.
Minek fontos ez neked?
8/10 anonim 

válasza:

Totálisan változó. Volt amikor két hétig nem tudtam kiverni (kórház), de nem lőttem a gatyába. Máskor meg csütörtökön de. volt 3x dugás de szombat éjszaka egymás után 2x is ki kellett menni gatyát cserélnem 😂 Azt hittem szétb.sz az ideg, az hogy egyszer jön a g.citündér egy éjszaka még so-so, de hogy kétszer? :o
10/10 anonim 

válasza:

Egyénfüggő
Pl életkor egészség életmód
Nem mimdegy hogy tizenéves vagy vagy negyvenes ötvenes
Nem mimdegy hogy sportos életmódot folytatsz sok edzéssel vagy otthon ülsz egész nap zsíros kajákat éve
Stb...
Ém 20 évesen kipróbáltam és 2 hét után jött
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!