Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarok állandóan a parommal sexelni?
Figyelt kérdés
Lassan másfél éve élünk együttes de állandóan csak sexelnek vele, napi legalább 3x csináljuk de így is reggel már nem birok magammal.
22L
2023. szept. 13. 14:15
1/10 anonim 

válasza:

Mert mas nincs az eletedben ami a dopaminod megnovelje
2/10 anonim 

válasza:

Mi szexelni szoktunk, nem sexelni.
3/10 anonim 

válasza:

Magas a libidod meg neki is, orulj neki.
5/10 anonim 

válasza:

Valószínűleg nem elégülsz ki rendesen.
7/10 anonim 

válasza:

Mert 22 vagy, ráérsz, nem dolgozol.
8/10 anonim 

válasza:

Feher maj.. idovel meh
Gcsalod ha mar nem akarja..
9/10 anonim 

válasza:

Mert valószínűleg vele jó, jól elvagytok együtt, és jót szexeltek együtt:).
10/10 anonim 

válasza:

Legalább napi három, az heti 21. Minden héten. Én is voltam huszonéves, de nem bírtam volna, az fix... Nem lehet, hogy mégis kevesebb az valamicskével?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!