Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenkező nemű testvér, közös szoba, hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Hogyan maszturbáltok ilyen esetben? Teljes titokban hogy a másik ne tudja meg? Vagy takaró alatt ugyan, de nyílt titok hogy ha éppen csináljátok, tudja a másik csak nem vesz róla tudomást? Vagy teljesen nyíltan egymás előtt is akár?2023. szept. 13. 12:49
1/9 anonim 

válasza:

Hát tudjuk egymásról, látszik. De azért nem publikusan, takaró alatt.
Természetes folyamat, nem basztatjuk egymást ezért. Nem is nagyon beszélünk róla.
2/9 anonim 

válasza:

Miután bátyám kétszer is lebukott előttem, ő nem takargatta magát mondván úgyis láttam már a lényeget. Így aztán én se voltam túl szégyenlős.
3/9 anonim 

válasza:

Mikor egyszerre vagyunk egy szobában akkor sehogy, máskor intézzük el
4/9 anonim 

válasza:

Fürdő, mellék, takaró alatt, vagy amikor egyedül vagy otthon.
5/9 anonim 

válasza:

Most nyáron adodott ilyen összezártság az öcsémmel. Rendszeresen megkukkolt mindenféle modon, meg kamerával is felvett és naponta többször erre verte (Néha láttam). A felvételekért cserében, meg a további kukkolások leállitására hagytam, hogy meztelenül nézzen néha. Lehet nem volt jo ötlet, de jobbat nem tudtam az adott helyzetben
6/9 anonim 

válasza:

A bátyámmal nyíltan csináltuk..
7/9 anonim 

válasza:

Nagyon nehezen, fürdésnél vagy wc-n. Én nem csináltam a szobánkban a hugomra való tekintettel, max ha nem volt otthon, az meg ritka volt. Éjszaka gyakorta voltak nedves álmaim.
8/9 anonim 

válasza:

ellenkező nemű testvérrel szerencsére volt külön szoba, max nyaraláson közös szoba, ott meg azért megoldottam zuhanyzás közben.
ellenkező nemű unokatesóval volt pár közös nyár lepasszolva nagyszülőkhöz... soha egymáshoz nem értünk, de a másfél év korkülönbség miatt dumáltunk ilyenekről, meg egymás barátjairól/barátnőiről, képek alapján kinek ki jön be, aztán volt, hogy sztem meglátta a végén a g*cis hasam 😅 de azért ez bőven tiniként volt.
9/9 Anonimus75 

válasza:

Nem volt gond én fiú vagyok hugom volt 7 év van köztünk mikor nagyobbak voltunk sem zavartattuk magunkat.Segitettünk egymásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!