Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek néhány hónapon belül hirtelen, akár 3-4 kosárméretet is nőttek a mellei. Ti vettetek a köztes időben melltartót? Vagy megvártátok, hogy meddig nőnek? Vagy ha vettetek közben és kinőttétek, akkor kidobtátok?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 06:01
1/2 anonim 

válasza:

Muszáj voltam venni mert nem tudtam nyilván hogy még nőni fog, így folyamatosan vettem aztán dobàltam ki őket az elején, de aztán már nyilván kevesebbet vettem. Elég kényelmetlen helyzet volt amúgy😅
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Erre mindig kíváncsi voltam. :)
Sajnálom, hogy kényelmetlen volt a helyzet. Remélem már minden oké
2023. szept. 13. 09:14
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!