Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kimaradt volna valamilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimaradt volna valamilyen szexuálpszichológiai mérföldkő?

Figyelt kérdés
Nem volt kapcsolatom és nem is szexeltem, elvileg tiniként ez mérföldkő, nem vágytam kapcsolatra. Igazából most sem vágyom és az sem zavar hogy szűz vagyok. Egyébként szoktam önkielégíteni. Kimaradt valami mérföldkő? Másnak ez ösztönös és egyszerű, nekem valahogy nem ösztönös. Mi a gond? 23f
2023. szept. 12. 23:27
 1/7 anonim válasza:
37%
Nagyjából ugyanilyen korban még itt tartottam, mint Te. Most, hogy eltelt cirka 10 év, úgy érzem, egyre égetőbb, hogy nem tanultam meg flörtölni, nem szólítottam le nőket a komfortzónából kilépve és (bocs mindenkitől, nem tudom máshogy írni) nem dugtam egy isteneset az életem során. Ezek mostmár egyre jobban frusztrálnak és a 35-höz közel már úgy érzem, nem is lehet nekifutni a szocializálódás teljes hiányában. Az ember formálódásához szükségesek a sikerélmények, ha azok elmaradnak, sok jóra ne számíts. Neked még van időd belekezdeni, élj vele!
2023. szept. 13. 00:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szokott felvillanyozni a női figyelem.
2023. szept. 13. 00:06
 3/7 anonim ***** válasza:
A személyiségfejlődésedben maradt ki 1-2 mérföldkő, a többi már csak ennek következménye.
2023. szept. 13. 03:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként meg lófact nem akarsz te szexet, meg barátnőt. Egy tipikus elhárítási mechanizmust nyomatsz - nem kapom meg ezért inkább úgy teszek mintha nem is kellene. Te is tudod a lelked mélyén, hogy teljesen téves út.
2023. szept. 13. 03:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Ugyan, sok minden abnormálisan alakult már az életem elején.
2023. szept. 13. 04:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztos hogy a nők érdekelnek?

Vagy csak aszex vagy.

2023. szept. 13. 07:42
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 mi lenne ha felkeresnél egy jó szakembert és beszélgetnél vele ezekről? Magától tudod hogy nem fog "megjavulni" semmi, de egy jó pszichológus talán tud segíteni 1-2 dologban.
2023. szept. 13. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!