Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel csak én vagyok így ?
Figyelt kérdés
Nagyon szexi nőnek tartom Novák Katit. Azt képzelem mindig hogy nagyokat szexelünk és lovagol rajtam és cumizza a f@rkam. Én szopizom a mellét. Végül egy betegül mocskosat a hajába élvezek. Persze hogy csillapodjak verem rá ezért.2023. szept. 12. 20:27
1/13 anonim 

válasza:

Nem tudom felfogni mi lehet egy politikusban vonzo? Nekem a világszépe is csak egy nyamvadt politikus lenne, képtelen lennék ráizgulni. Nök azok egyáltalán?
2/13 anonim 

válasza:

Ha nem írod oda akkor sem találtuk volna ki, hogy amíg leírtad ezt a 3 mondatot addig is rángatod a kukacodat 😂
3/13 A kérdező kommentje:
Na hát igen. Remélem nem baj tesó. Szerintem nem hal bele senki egy kis verésbe Xdd
2023. szept. 12. 20:52
4/13 anonim 

válasza:

#3 senki nem halt még bele, de magánügy. Nem feltétlenül kellene szórakoztatni vele a publikumot. Képzeld el én is szoktam WC-re járni, mégsem írok ki róla kérdést mert senki nem kíváncsi rá.
5/13 anonim 

válasza:

Lehet vannak páran úgy hogy fulladasig szopatnák
6/13 mienkamennyekorszaga 

válasza:

Én a Gyurcsannyal vagyok így kérdező
7/13 A kérdező kommentje:
Szopatnám fulladásig Katit.
2023. szept. 13. 06:39
8/13 anonim 

válasza:

"Szopatnám fulladásig Katit."
=> De akkor tényleg... Ne hagyd abba idő előtt....
9/13 A kérdező kommentje:
#8 nem hagynám abba. Ilyen szép csinos nőt nem találnák. Kúrnám seggbe szájba
2023. szept. 13. 15:08
10/13 anonim 

válasza:

Én a "fulladásig" szavadra reagáltam, de asszem, elbeszélünk egymás mellett 🤣
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!