Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon mikor lesz a férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mikor lesz a férfi ferde hajlam olyan szinten társadalmilag elfogadott mint jelenleg a női ferde hajlam?

Figyelt kérdés

Meg tudjuk mi még élni ezt egyáltalán vagy ehez túl nagy ez a törésvonal?

Lehetséges egyáltalán elérni ezt a szintet?

2023. szept. 12. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Nincsenek olyan emberek a környezetemben, akik tudnak a biszexualitásomról, és ne fogadnák el.

Másrészről, engem nem igazán foglalkoztat ez a kérdés, hogy ez kinek tetszik és kinek nem, számomra csak az a lényeg, hogy én tudjam megélni a lehető legmagasabb színvonalon a szexuális orientációmból fakadó érzéseimet ls vágyaimat.

Nem görcsölök azon, amiért mások képesek nekimenni a társadalom olyan tagjainak, akik full heterók.

Mondjuk én ebben sem hiszek, hogy a "hetero állapot" sosem mozdul el még egy kissé sem legalább a biszexualitás irányába, és legalább időlegesen...

2023. szept. 13. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
11: Pedig elhiheted, aki 100 % heteró, az időlegesen sem fanyarodik a saját nemére. Tudom ez a tény rémisztő neked, de fogadd el.
2023. szept. 14. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kinsley szerint nincs 100%-os hetero-, bi-, és homoszexuális ember, csak egy skála van, amin mindannyian elhelyezkednek, és hosszabb-rövidebb ideig mozognak azon ilyen-olyan irány(ok)ba az életük során.

Egyébként nekem ez egyáltalán nem riasztó (ahogy te gondolod), mert nekem is van jónéhány olyan "hetero" barátom és haverom, akik különböző ideig a fentiek szerinti módon mozogtak a skálán, amíg meg nem állapodtak (időlegesen) valahol.

Olyan "hetero" barátom is van, aki mindent kipróbált egy másik sráccal aki biszex, és az volt az első (és máig) az utolsó szexuális kapcsolata a saját nemével.

2023. szept. 16. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Kultúra függő. Pld, Spanyolországban már most is elfogadott.
2024. jún. 3. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
52%

Vagy a latin amerikai országokban.

Spanyolország egyetlen évtized alatt vált a Európa legtoleránsabb helyévé -ami a különböző szexuális beállítottságokat illeti.

És ezzel együtt a turisztikai desztinációs térképen is ott van az első háromban.

Vajon miért is?🤔

2024. jún. 4. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!