Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mikor lesz a férfi ferde hajlam olyan szinten társadalmilag elfogadott mint jelenleg a női ferde hajlam?
Meg tudjuk mi még élni ezt egyáltalán vagy ehez túl nagy ez a törésvonal?
Lehetséges egyáltalán elérni ezt a szintet?

Nincsenek olyan emberek a környezetemben, akik tudnak a biszexualitásomról, és ne fogadnák el.
Másrészről, engem nem igazán foglalkoztat ez a kérdés, hogy ez kinek tetszik és kinek nem, számomra csak az a lényeg, hogy én tudjam megélni a lehető legmagasabb színvonalon a szexuális orientációmból fakadó érzéseimet ls vágyaimat.
Nem görcsölök azon, amiért mások képesek nekimenni a társadalom olyan tagjainak, akik full heterók.
Mondjuk én ebben sem hiszek, hogy a "hetero állapot" sosem mozdul el még egy kissé sem legalább a biszexualitás irányába, és legalább időlegesen...

Kinsley szerint nincs 100%-os hetero-, bi-, és homoszexuális ember, csak egy skála van, amin mindannyian elhelyezkednek, és hosszabb-rövidebb ideig mozognak azon ilyen-olyan irány(ok)ba az életük során.
Egyébként nekem ez egyáltalán nem riasztó (ahogy te gondolod), mert nekem is van jónéhány olyan "hetero" barátom és haverom, akik különböző ideig a fentiek szerinti módon mozogtak a skálán, amíg meg nem állapodtak (időlegesen) valahol.
Olyan "hetero" barátom is van, aki mindent kipróbált egy másik sráccal aki biszex, és az volt az első (és máig) az utolsó szexuális kapcsolata a saját nemével.

Vagy a latin amerikai országokban.
Spanyolország egyetlen évtized alatt vált a Európa legtoleránsabb helyévé -ami a különböző szexuális beállítottságokat illeti.
És ezzel együtt a turisztikai desztinációs térképen is ott van az első háromban.
Vajon miért is?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!