Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha egy férfi dom meghív magához, hogy legyek a szolgája? (Én heteró férfi vagyok)
Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 18:40
1/8 anonim 

válasza:

Biztos megérezte,hogy szub vagy, alázatos és passzív.
Volt egy pasi,akit ismertem,olyanokat megtett egy vénségnek,hogy állítólag maga is csodálkozott rajta.Mégis ment, két éven át, a családja háta mögött és alázták sokat.
Na,ki érti ezt ?
3/8 anonim 

válasza:

Nincs ezzel semmi gond, szívesen cserélnék veled.
21/F
4/8 anonim 

válasza:

Nagyon. Az én fenekemet csak hölgy verheti el. (F, hetero)
5/8 anonim 

válasza:

Ha a szolgaság miatt hívnak és neked tetszik azzal minden oké.
Ha hetero szolgaként szexre is akár használni, az is oké ha neked belefér. Van sok hetero Sub pasi, akinek kell pasival is lennie, subként vállalja
7/8 anonim 

válasza:

Ha a felesége vagy egy nő is ott van, akkor nekem oké lenne, én is heteró vagyok.
Csak férfihez nem mennék sose.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!