Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ment át ez a szexualitás témakör itt az oldalon kb egy meleg társkereső szintjére?
Figyelt kérdés
Egy ideje nem néztem fel de ez nost sokkolt2023. szept. 11. 15:31
2/11 A kérdező kommentje:
Vannak itt még egyáltalán nők? Vagy aki van itt az is egy magát annak kiadó férfi?😂
2023. szept. 11. 15:32
3/11 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd?
2023. szept. 11. 15:38
4/11 anonim 

válasza:

Mer' a Gyurcsány alatt jobb volt?
5/11 A kérdező kommentje:
😂😂
2023. szept. 11. 15:45
6/11 anonim 

válasza:

Persze kifejteném. Szerintem nem ment át meleg társkereső szintjére a témakör. Eleve nagyon sok más van nem csak a homo téma.
7/11 anonim 

válasza:

Szerintem is.
Hol vagytok normális, 30 körüli, csinos, intelligens, sportos nők?
Tele az oldal farok- meregetős fiúkkal, vagy búzákkal, leszbikussal, lábnyalogatóval, filippínós hülyegyerekkel, szexre alkalmatlan csitrikkel...
8/11 anonim 

válasza:

Minden anonim, szexel foglalkozó fórumon ez van. Az ott lévők 99%-a vagy meleg, vagy recskázni akaró tinifiú, vagy p.nát ide de már minden áron partnerkeresőnek használja a felületet.
9/11 A kérdező kommentje:
Hát ez szomorú akkor viszont
2023. szept. 11. 18:43
10/11 anonim 

válasza:

#9 bocs, de nem használod az internetet? :) Mindenhol ez megy! Minél anonimabb, arctalanabb egy oldal s minél közelebb van (valamennyire) a tematikája az erotikához, ismerkedéshez máris özönlenek a bepróbálkozások. Sőt még az sem kell, hogy bármi köze legyen az erotikához. Nőként belépsz / hozzászólsz / bármilyen módon láthatóvá válsz az Fb-n akárcsak egy sima főzőcsopiban és máris kapni fogsz egy csomó "degyönyörűvagyismi" típusú bepróbálkozást (meg van olyan aki már ekkor egyből a farokképével indít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!